«Έχω βιώσει bullying εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση»

"Έσπασε" τη σιωπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει bullying εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση»

Στο «ΕΓΩ» και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο μίλησε η Ρέα Τουτουντζή η οποία αποκάλυψε για το αν έχει δεχτεί παλιότερα ρατσιστική συμπεριφορά στον επαγγελματικό της χώρο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις καταγγελίες που απασχολούν ιδιαίτερα στον χώρο του θεάτρου.

Οι δηλώσεις της Ρέας Τουτουντζή

Βιώσατε ποτέ τον ρατσισμό της «ωραίας γυναίκας»;

Κάποιες φορές ίσως και να ένιωσα έναν ρατσισμό απέναντι μου. Συνήθως υπήρχε η θεωρία ότι επειδή αυτή είναι μοντέλο και είναι μια όμορφη κοπέλα είναι και χαζή. Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα και πολύ νωρίς. Παρ’ όλα αυτά τους αφήνω πάντα όλους να πιστεύουν ότι είμαι χαζή.

Το διασκεδάζω. Εξάλλου για να έχεις μία καριέρα τόσων χρόνων, χρειάζεται κάποιο είδος εξυπνάδας. Αυτό λοιπόν, μαζί με την πορεία μου, μιλάει από μόνο του.

Τον τελευταίο χρόνο είδαμε το κίνημα #metoo να παίρνει σάρκα και οστά στον αθλητισμό και στο θέατρο. Εσείς βιώσατε κάποιου είδους παρενόχληση μέσα από τη δουλειά σας;

Έχω βιώσει «bullying» εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση. Αλλά ενέταξα αυτό το συμβάν στις εμπειρίες ζωής. Γιατί αυτές οι εμπειρίες, μόνο πιο δυνατή με κάνουν και πιο πεισματάρα. Άλλωστε για ένα πράγμα που με χαίρομαι είναι ότι δεν ασχολούμαι με μικροπρέπειες.

Λίγα Λόγια την Ρέα Τουτουντζή

Η Ρέα Τουτουνζή έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου και είναι μοντέλο. Το 1994 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως έκανε και καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Ρέα Τουτουνζή Ταινίες

Το 2000 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νίκο Κουρή στην ταινία Beautiful people. η άλλη πλευρά του άνεμου και ένα χρόνο μετά έκαναν και την ταινία Beautiful People. Στην ταινία συμμετείχαν επίσης οι ηθοποιοί: Γιάννης Βόγλης, Ρένος Μάντης, Αθηνά Μαξίμου, Στάθης Λιβαθηνός κ.α.

Ρέα Τουτουνζή Τηλεοπτικές σειρές

Τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Mega “Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ντούρου.
Ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν η Ασπασία.

Το 2006 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Το κόκκινο δωμάτιο του MEGA στο επεισόδιο “Σουίτα γενεθλίων”.
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας , Στέφανος Κοντομάρης.
Εκεί η Ρέα Τουτουνζή υποδύθηκε τη Μάνια.

Ρέα Τουτουνζή – Γάμος

Τον Οκτώβρη του 2012 η Ρέα Τουτουνζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μαντζούκη. Ο γάμος έγινε στις 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, με στενούς συγγενείς και φίλους.