The 2night show: Χωρίς νέους καλεσμένους θα προβληθεί το αποψινό επεισόδιο

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Χωρίς νέους καλεσμένους θα προβληθεί το αποψινό επεισόδιο

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να διακόψει προσωρινά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μπαίνοντας σε καραντίνα.

Έτσι, κάποιες εκπομπές της εκπομπής του ΑΝΤ1 «The 2night show» είχαν ήδη μαγνητοσκοπηθεί, τις οποίες και παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα.

Από το βράδυ της Δευτέρας 29/11 λοιπόν όπως και τις επόμενες δύο μέρες, η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα προβληθεί σε επανάληψη με το κανάλι να έχει συγκεντρώσει αποσπάσματα από τα Best of της φετινής σεζόν.

Το απόσπασμα από την εκπομπή The 2night show

"Ήταν δύσκολη νύχτα! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ" - Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία του

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικά 24ωρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στην ραδιοφωνική του εκπομπή και τόνισε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα.

Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».