Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Ήταν δύσκολη νύχτα! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ" - Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία του

Τα νεότερα μετά την ανακοίνωση πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικά 24ωρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στην ραδιοφωνική του εκπομπή και τόνισε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα.

Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα.

Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».

Θρήνος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Τώρα θα κλάψω για σένα..."

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10-11) μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν και δημόσια ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα, είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον τραγουδιστή, τον οποίο είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον Μάιο του 2019.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«????Αγαπημένε Χρήστο σε ευχαριστώ που πάντα μου έδειχνες εμπιστοσύνη και ερχόσουν σαν καλεσμένος στις εκπομπές που παρουσίαζα,ξέρω ότι δεν γούσταρες τις συνέντευξεις,ούτε και τα πολλά σούρτα φέρτα, ομως πάντα κάναμε ωραίες σταράτες κουβέντες… εχω κλάψει για πολλά πράγματα Χρήστο… τώρα θα κλάψω για σένα… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!».