Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κοντοβά - Καλημέρης: Δημοσίευσαν μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την μικρή Ada χέρι -χέρι

Θα "λιώσετε"

Κοντοβά - Καλημέρης: Δημοσίευσαν μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την μικρή Ada χέρι -χέρι
News 29.11.2021 23:36
Από Ίρις Βίλα

Για χάρη της μικρής Ada, η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Τζώνη Καλημέρη βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ουγκάντα. Να τονίσουμε πως η σχεδιάστρια μόδας ταξιδεύει συχνά στην Αφρική, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες υιοθεσίας του όμορφου κοριτσιού.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 29/11 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Ανάρτηση - Χριστίνας Κοντοβά

Ρώτησαν την Χριστίνα Κοντοβά γιατί δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο και απάντησε δημόσια

Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως υιοθέτησε παιδάκι από την Ουγκάντα δέχτηκε πολλά μηνύματα θετικά για την πανέμορφη πράξη που έκανε. Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν - με πολλούς να την κράζουν - για το γεγονός πως δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις με τις στιγμές που περνάει στην Ουγκάντα με την κόρη της. Η ίδια περνάει πολύ καιρό στην εξωτική χώρα μέχρι να καταφέρει να γυρίσει με την μικρή της στην αγκαλιά.

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της λοιπόν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν πολλοί!

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφία από το σπίτι της Χριστίνας Κοντοβά στην Ουγκάντα

Χριστίνα Κοντοβά: Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την σοκαριστική εξομολόγηση της

Share