Μεταξά – Καπότσης: Τα "έσπασαν" στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Μεταξά – Καπότσης: Τα

Η Κόνι Μεταξά μαζί με τον Μάριο Καπότση φαίνεται να ζουν τον απόλυτο έρωτα, καθώς είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό οι φήμες ολοένα και "φουντώνουν" για το γεγονός πως πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνουν στιγμές μαζί με αγαπημένα πρόσωπα από τις οικογένειές τους.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο 27/11 η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της βρέθηκαν North live stage για να απολαύσουν τον πατέρα της Κόνι, Λευτέρη Πανταζή.

Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει τις επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη και όλοι μαζί πέρασαν ένα ξέφρενο βράδυ. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί να απαθανατίσει το ερωτευμένο ζευγάρι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Κόνις Μεταξά και Μάριου Καπότση με τον Πανταζή

Κόνι Μεταξά - Καπότσης

Καπότσης - Μεταξά

Πανταζής - Μεταξά - Καπότσης

Η άκρως τρυφερή εξομολόγηση του Μάριου Καπότση για την Κόνι Μεταξά: «Για μένα είναι...»

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «όλα γκουντ». Μέσα σε όλα ο γνωστός πολίστας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Πόλο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το όνειρο του κάθε αθλητή είναι να παίξει αρχικά σε Εθνική Ομάδα και μετά να πάρει κάποιο μετάλλιο, είτε ευρωπαϊκό, είτε παγκόσμιο, αλλά στην Ολυμπιάδα ήταν το υπέρτατο. Εμείς το ελπίζαμε, αλλά δεν τον φανταζόμασταν, απλά το ονειρευόμασταν συνέχεια».

Όσο για εκείνη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Μάριος Καπότσης ανέφερε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όταν φτάσαμε στην τετράδα, εκεί είχαμε και το μεγαλύτερο άγχος γιατί λες: “Μην βγω τέταρτος” για να πάρω μετάλλιο, αλλά τα καταφέραμε, φτάσαμε και στον τελικό. Μόνο ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια νιώθω γι΄αυτές τις στιγμές»

Η αναφορά στη σύντροφό του Κόνι Μεταξά: «Εγώ είμαι λίγο πιο… μαζεμένος από την Κόνι για να υπάρχει και λίγη ισορροπία. Η Κωνσταντίνα είναι η χαρά της ζωής. Αυτό που τη νοιάζει είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει. Για μένα είναι Κωνσταντίνα για τον κόσμο είναι Κόνι».