The 2night show: Βγήκε στον αέρα από το σπίτι του ο Αρναούτογλου - «Δεν είμαι στο πλατό γιατί...»

Γιατί δεν θα έχει καλεσμένους αυτή την εβδομάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Βγήκε στον αέρα από το σπίτι του ο Αρναούτογλου - «Δεν είμαι στο πλατό γιατί...»

Χωρίς καλεσμένους ξεκίνησε η εβδομάδα για την εκπομπή The 2night show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη ανακοίνωσε τι έχει συμβεί και γενικά τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο παρουσιαστής βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 μέσω skype από το σπίτι του και ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας του.

Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι έμεινε 10 ημέρες καραντίνα. Για το λόγο αυτό δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια του The 2night και έτσι οι εκπομπές που θα ακολουθήσουν θα είναι λίγο διαφορετικές.

Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου στον αέρα του The 2night show

«Δεν είμαι στο πλατό, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει διαφορετικά απ΄ότι ξέρετε, αφού δεν έγιναν γυρίσματα. Έμεινα σπίτι, με επισκέφτηκε ο κορωνοϊός, οπότε έμεινα μέσα για 10 μέρες και έτσι δεν έγιναν νέα γυρίσματα για την εκπομπή. Όλο αυτό το τριήμερο της τηλεοπτικής μας συνάντησης θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα», είπε στην έναρξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε για τα κρούσματα της εκπομπής του: «Θέλω να ευχηθώ δύναμη σε όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊό γιατί στην εκπομπή δεν ήμουν μόνο εγώ, νόσησε και η μπάντα μαζί με άλλους συνεργάτες. Μέσα από την καρδιά μας....περαστικά», ευχήθηκε.

"Ήταν δύσκολη νύχτα! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ"

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στην ραδιοφωνική του εκπομπή και τόνισε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορωνοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα.

Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».