Οι πρώτες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου και των παιδιών τους

«Είναι δυνατόν να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για την υγεία της Κατερίνας Καραβάτου και των παιδιών τους

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου πριν από περίπου δυο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να μην βγει στον αέρα της εκπομπής της. Ενώ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες της ανακοίνωσε πως θετική στον ιό εντοπίστηκαν και τα δυο παιδιά της, Αρίωνας και Αέλια.

Ο Κρατερός Κατσούλης λοιπόν, ο οποίος δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος όλο αυτό το διάστημα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, τον συνάντησε σε παρουσίαση βιβλίου για τον εργασιακό εκφοβισμό η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/11.

Οι δηλώσεις του Κατσούλη για Καραβάτου και παιδιά

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους, οι όποιοι ξεπέρασαν τον κορωνοϊό, αρχικά φάνηκε πως δεν θα ήθελε να απαντήσει, όμως ανέφερε: «Είναι δυνατόν να μην αγχωθώ για τα παιδιά; Εδώ αγχωνόμαστε ο ένας για τον άλλον δεν θα αγχωθούμε για την οικογένειά μας; Όλα καλά».

Τα πρώτα λόγια της Καραβάτου μετά την επιστροφή της στην εκπομπή

Η Κατερίνα Καραβάτου την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε εκτός εκπομπής όπως είπαμε, καθώς τα παιδιά της και η ίδια βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Η ίδια παρέμενε σε καραντίνα όλη την εβδομάδα και στις 27/11 επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή "Τι λες Τώρα".

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για εκείνη οπότε αποφάσισε να τα δει όλα λίγο διαφορετικά.

«Ήταν η γιορτή μου, έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και είπα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω λάθος μηνύματα; Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου στείλατε και για τη θετική ενέργεια. Την είχα ανάγκη γιατί μου έχουν πάει και λίγο σερί τα πράγματα εδώ και ένα εξάμηνο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.