«Άδειασαν» την εκπομπή της Ράλλη στο Mega Καλημέρα - «Ήταν μία στημένη φάρσα»

«Αφού βλέπουμε ότι αλλάζουν κάμερες...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άδειασαν» την εκπομπή της Ράλλη στο Mega Καλημέρα - «Ήταν μία στημένη φάρσα»

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/11), η Νικολέττα Ράλλη βρισκόταν για δύο λεπτά στον αέρα ωστόσο κανείς δεν την είχε ενημερώσει, με αποτέλεσμα να συζητάει κανονικά με τους συνεργάτες της σαν να βρίσκεται ακόμα σε διαφημίσεις (δείτε εδώ το βίντεο).

Η εκπομπή Mega Καλημέρα σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό και στάθηκε το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα ήταν μία στημένη φάρσα.

Τα σχόλια του Mega Καλημέρα για την εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη

«Το σκηνικό με την Ράλλη δεν μου φάνηκε εντελώς λάθος, αλλά μία στημένη φάρσα…», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος σημείωσε: «Αφού βλέπουμε ότι αλλάζουν κάμερες… Εμάς δεν θα μας έκαναν τέτοια πλάκα γιατί θα φοβόντουσαν τι θα πούμε… Καλά, ρε παιδιά η ώρα είχε περάσει δεν έλεγαν «πότε θα βγούμε και πότε θα βγούμε».

Από τη μεριά του, ο Θανάσης Πάτρας σχολίασε πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο, να μην γνωρίζει δηλαδή η παρουσιάστρια ότι βρίσκεται στον αέρα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Έσπασε" την σιωπή της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της η Νικολέττα Ράλλη

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε και πάλι την Νικολέττα Ράλλη μέσα από την συχνότητα του Open με την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Πιο συγκεκριμένα, ένας follower ρώτησε τη Νικολέττα Ράλλη για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής αφού την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν πάει καλά στα νούμερα η εκπομπή ρε γαμώτο! Αλήθεια στεναχωριέμαι».

«Και εγώ στεναχωριέμαι! Αλλά από την άλλη προτιμώ το υψηλό επίπεδο στα θέματά μας και ας μην είναι ακόμα έτοιμος ο τηλεθεατής. Παρά να κάνουμε αλλαγές. Θεωρώ ότι με τον καιρό και την σωστή δουλειά θα ανέβουμε».

Νικολέττα Ράλλη - Ανάρτηση