Γενέθλια για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή

Γεμάτο μπαλόνια, κομφετί και μία τεράστια τούρτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή

Το βράδυ της Κυριακής (28/11) η Ζέτα Θεοδωροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με αγαπημένους της φίλους και φυσικά μαζί με τον καλό της σύζυγο, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Λίγο καιρό μετά τη βάφτιση του γιου τους, το ζευγάρι αποφάσισε να διασκεδάσει με την ψυχή του προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια της Ζέτας Θεοδωροπούλου. Το παρών στο πάρτι έδωσαν οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι και η εορτάζουσα έπλεε σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έλαμπε ολόκληρη με το λευκό μίντι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, ενώ στο κεφάλι της είχε και ένα μικρό στέμμα. Η τούρτα της είχε 4 ορόφους και ήταν όλη σε αποχρώσεις του ροζ. Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων και κατέγραψε τις πιο υπέροχες εικόνες.

Φωτογραφίες από το πάρτι - υπερπαραγωγή της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Ζέτα Θεοδωροπούλου τούρτα γενεθλίων
Ζέτα Θεοδωροπούλου γενέθλια
Ζέτα Θεοδωροπούλου πάρτι γενεθλίων

Ζει χωριστά από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη η Ζέτα Θεοδωροπούλου και μιλάει για τη ζωή τους

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγος της Παναγιώτης Ταχτσίδης το τελευταίο διάστημα ζουν χώρια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη ζωή τους.

Εκείνη με τα παιδιά τους μένουν στην Ελλάδα, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζει στην Ιταλία. Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε, πριν απο 4 χρόνια παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο και από κοινού πήραν την απόφαση αυτή.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια εξήγησε τους λόγους που ζουν χώρια:

«Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά».