Εκτός εαυτού στον αέρα του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά - «Συγγνώμη πήγαν....»

Το απίστευτο ξέσπασμα της στο πλατό του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός εαυτού στον αέρα του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά - «Συγγνώμη πήγαν....»

Μπορεί χθες 29/11 η Φαίη Σκορδά να αποχώρησε ξαφνικά από το Πρωινό πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, ωστόσο σήμερα 30/11 η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό χωρίς βέβαια να αναφέρει τι συνέβη και την έκανε να φύγει άρον άρον από το κανάλι.

Η Φαίη λοιπόν, στην έναρξη της πρωινής βγήκε εκτός εαυτού με μια είδηση που μετέφεραν. Συγκεκριμένα, Βρετανός παραγωγός ζήτησε την άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να γυρίσει ντοκιμαντέρ με την «υπόθεση Καρολάιν» και η αμοιβή να είναι μεγάλη.

Ο πιλότος ωστόσο αρνήθηκε με τον δικηγόρο του να δηλώνει «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός».

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

«Συγγνώμη πήγαν στον άνθρωπο που είναι στη φυλακή και ομολόγησε το έγκλημα αντί να πάρουν άδεια, αν υπάρχει ένα ενδιαφέρον κοινωνικοεγκληματικό, δεν ξέρω πώς να το θέσω, να πάρουν την άδεια από τη γιαγιά με σεβασμό...» είπε ξεσπώντας.

Η αποκάλυψη που έγινε 6 μήνες μετά την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε 6 μήνες μετά την δολοφονία της Καρολάιν, από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η είδηση μεταφέρθηκε μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης 20χρονης έκανε γνωστό πως η κοπέλα είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον πιλότο και περίμενε να το ανακοινώσει στους γονείς της από κοντά όταν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σταματούσαν. Όμως δεν πρόλαβε.

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες... Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Καρολάιν στην Κέλλυ Χεινοπώρου και το Πρωινό, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα καλού φίλου της 20χρονης κατά του Μπάμπη και των ψευδών ειδήσεων που μεταφέρει.