Άρης Σερβετάλης: Είδε την κάμερα και "πάγωσε" - Τα πρώτα λόγια μετά το σάλο με τον "Ρινόκερο"

«Πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άρης Σερβετάλης: Είδε την κάμερα και

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Άρη Σερβετάλη, μία εβδομάδα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή του από την παράσταση "Ρινόκερος" και λίγο μετά την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Ο Άρης Σερβετάλης δε θέλησε να κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις για το θέμα, ωστόσο ήταν πολύ ευγενικός με τους δημοσιογράφους και τους προσέφερε μάλιστα και ένα μανταρίνι γιατί τον περίμεναν αρκετή ώρα.

Οι δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη

«Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα μανταρινάκι», είπε αρχικά ο ηθοποιός και προσέφερε το μανταρίνι στη δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση.

Στη συνέχεια στην ερώτηση για το αν άκουσε τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Γιάννης Κακλέας, σχολίασε: «Τα άκουσα, καλή επιτυχία του εύχομαι».

"Δεν θα πήγαινα σαν αντικαταστάτης στον ρόλο του Άρη Σερβετάλη"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία και πρωταγωνιστούσε λόγω των μέτρων των κορωνοϊού.

«Με προβληματίζει η στάση του Άρη Σερβετάλη. Για το γεγονός του γιατί δεν εμβολιάζεται σε μια περίοδο που οι ηθοποιοί έχουν φοβερό πρόβλημα διαβίωσης. Σε παλιότερη συνέντευξη του είχε πει ότι δεν θα κάνει εμβόλιο. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι πως δεν θα ήθελα να υπάρχει τόση αμφισβήτηση για το εμβόλιο. Θα ήθελα να έχει τελειώσει αυτό το θέμα.

Εφόσον ο Άρης Σερβετάλης έχει αυτήν θέση την ψυχική μέσα του, βέβαια και έπρεπε να το κάνει αφού έτσι ένιωθε. Το δυστυχές είναι ότι κάποιοι άνθρωποι αναστατώθηκαν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας. Δεν θα πήγαινα σαν αντικαταστάτης στον ρόλο του Άρη Σερβετάλη αν μου έκανε πρόταση ο Γιάννης Κακλές, για πολλούς λόγους. Τον Αιμιλιάνο Σταματάκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά του εύχομαι κάθε επιτυχία».