Γιάννης Κακλέας: Τα πρώτα λόγια για τον Αιμιλιανό Σταματάκη - «Ουδείς αναντικατάστατος»

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι δικό μου παιδί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Κακλέας: Τα πρώτα λόγια για τον Αιμιλιανό Σταματάκη - «Ουδείς αναντικατάστατος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γιάννης Κακλέας, ο σκηνοθέτης της παράστασης "Ρινόκερος", ο οποίος αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, μετά τη πρώτη πρόβα που έκαναν μαζί.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κακλέα για τον Άρη Σερβετάλη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη

«Βέβαια σώθηκε η παράσταση. Θα σωζόταν. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένα παιδί δικό μας. Ήμασταν στον Ορέστη παρέα. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και στα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη. Η παράσταση θα γίνει 16 Δεκεμβρίου και θα πάνε όλα καλά.

Εγώ πρότεινα τον Αιμιλιανό, ο σκηνοθέτης. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης ξέρεις ότι θα το φέρει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλός και σωστός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει την τόλμη και τη χαρά για να παίξει αυτό τον ρόλο. Και φυσικά που δεν θα κατέβει η παράσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και 16 Δεκεμβρίου ελπίζω το θεατρόφιλο κοινό να είναι κοντά μας.

Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κακλέας

Η πρώτη φωτογραφία από την πρόβα για τον «Ρινόκερο» με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση Ρινόκερος πρόκειται να είναι ο Αιμιλιανός Σταματάτακης.

Ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες ώστε στις 16 Δεκεμβρίου να ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφίες από τις πρόβες.

Αιμιλιάνος Σταματάκης στη θέση του Σερβετάλη