Δημήτρης Λιγνάδης: Ζήτησε άδεια για την κηδεία της μητέρας του

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λιγνάδης: Ζήτησε άδεια για την κηδεία της μητέρας του

Δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε πως έχει ζητήσει άδεια από τη φυλακή προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του, η οποία έφυγε χθες (29/11) από τη ζωή.

Όπως εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας, ο εντολέας του έχει καταθέσει το αίτημά του για άδεια και προς το παρόν δεν έχει πάρει κάποια απάντηση.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ενημερώθηκε για το θάνατο της μητέρας του από τον αδερφό ου, Γιάννη και είναι συγκλονισμένος. Κάναμε ένα αίτημα στη διοίκηση της φυλακής να του επιτραπεί να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του. Περιμένουμε σήμερα αν θα εγκριθεί ή αν θα απορριφθεί. Έχει ζητήσει άδεια και είναι κάτι που πολλές φορές επιτρέπεται.

Δεν επιτρέπεται σε ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι ή αν οι φυλακές είναι πολύ απομακρυσμένες και είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί το μέσον και η φρουρά και εδώ είναι λίγο… δύσκολο. Λόγω αυτής της διαδικασίας, λόγω της απόστασης επειδή είναι λίγα τα περιπολικά και οι αστυνομία… Αν ήταν στον Κορυδαλλό θα γινόταν δεκτό. Δεν ισχύει η φήμη ότι δεν ήθελε ο ίδιος να παραβρεθεί… το αντίθετο», είπε ο δικηγόρος.

«Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς μίλησε και για δυο προσωπικότητες όπου πρωταγωνίστησαν τους τελευταίους μήνες.

«Έχω χάσει πολλές φορές την ψυχραιμία μου. Μερικές φορές με ενοχλεί η βλακεία και η επιπολαιότητα και στη δουλειά τα έχω και τα δύο πολλές φορές. Έχω χαλάσει συνεργασίες επειδή έχω κουράσει ανθρώπους και αυτό δεν με τιμά, αλλά είναι πραγματικότητα.

Ένας ηθοποιός μπροστά στην Κάτια Δανδουλάκη ήρθε αδιάβαστος και μεθυσμένος. Του είπα “δεν ντρέπεσαι;” και μου απάντησε “εγώ ήρθα να τα αρπάξω και να φύγω". Μου λένε γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια άτομα. Επειδή δουλεύω καλά μαζί τους. Δεν είναι κλίκα, είναι προτίμηση.

Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις στο metoo, αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά. Ο βιασμός, πέρα από αδίκημα, είναι ότι επιβάλεις τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά.

Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, χρήζει ψυχιατρείου, η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα, πάλι τα ίδια θα έκανε ο Λιγνάδης.

Ο Κιμούλης είναι αξιολογότατος, αλλά ενώ μπορούσε να μαζέψει τον εαυτό του, είχε μια παθολογική εικόνα στη σκηνή να καταστρέφει αυτά που είχε κάνει μόνος του».