GNTM 4 - Στυλιανός Φλωρίδης: Βγήκε στον αέρα του STAR και έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα

«Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - Στυλιανός Φλωρίδης: Βγήκε στον αέρα του STAR και έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα

Ο Στυλιανός Φλωρίδης αποχώρησε στο χθεσινό 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, με την Όλγα Ντάλλα, να ξεσπάσει σε κλάματα και για πρώτη φορά να λένε ανοιχτά στην κάμερα πως είναι ζευγάρι, δίνοντας μάλιστα ένα "καυτό" φιλί on air.

Μια λοιπόν ημέρα μετά την αποχώρηση του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε για τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια ένιωσε έτσι.

Η ερωτική εξομολόγηση του Στυλιανού προς την Όλγα από το GNTM 4

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος.

Όποιος δει πρώτη φορά την Όλγα λέει ωχ... Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι είπα ότι έχω έρθει μόνο για το modelling, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Ποιος θα μου το έλεγε...» εξομολογήθηκε ο Στυλιανός.

Η ανάρτηση του Στυλιανού μετά το GNTM 4

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.

Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο!

GNTM 4 Στυλιανός Φλωρίδης

Το βιογραφικό του Στυλιανού

Ο Στυλιανός είναι 29 ετών, έρχεται από τη Λεμεσό και είναι επαγγελματίας μοντέλο. Το portfolio του είναι γεμάτο συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία και Κίνα. Στο GNTM 4 πήγε για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: να γίνει το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας διεθνούς εμβέλειας.

Η εμπειρία του θεωρούσε πως θα τον βοηθήσει μεν αλλά μέχρι ενός σημείου, καθώς τα ανατρεπτικά concepts του GNTM 4 αποτελούσαν για αυτόν νέα πρόκληση. Άλλωστε, το μήνυμα, που επιθυμεί να στείλει προς πάσα κατεύθυνση, είναι πως γι’αυτόν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

GNTM 4 Στυλιανός Φλωρίδης

Τα δύο στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η τελειομανία και το καυστικό του χιούμορ. Βρίσκει βαρετό το να είναι σοβαρός και το μόνο που θα τον κάνει να χάσει το χαμόγελο του είναι η αδικία και η έλλειψη σεβασμού.

Μότο: “Stay foolish to stay sane”