GNTM 4 - highlights 29/11: Τα "καυτά" φιλιά Όλγας - Στυλιανού και η αποχώρηση που τους καταρράκωσε όλους

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 29/11: Τα

Ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 4 προβλήθηκε χθες 29/11 και το twitter έκλαψε από τα γέλια με τα όσα σημειώθηκαν. H αποχώρηση μεταξύ άλλων, έφερε πολλά κλάματα και αντιδράσεις.

Τα 29/11 highlights του GNTM 4

Η Κυβέλη "κατακεραύνωσε" διαγωνιζόμενη του ριάλιτι - Τι συνέβη;

Μετά από την αποχώρηση της Μαρίας Κουμαρά από το σπίτι, οι top 8 αναμένεται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Όπως είναι αναμενόμενο ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" για τα καλά μιας και φτάνουμε στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του διαγωνισμού τόσο για την εμφάνισή της όσο και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της. Αυτή τη φορά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στην κάμερα τα λόγια της δεν ήταν και τα καλύτερα προς τα υπόλοιπα μοντέλα.

«Σήμερα το πρωί η Ειρήνη εντελώς τυχαία ήταν λίγο μαγκωμένη μπροστά στην κάμερα. Με ρώτησε για να μπει στο μπάνιο. Δεν ρωτά ποτέ για να μπει κι έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές. Δεν χτυπά την πόρτα, μόνο τελευταία που τής το έχω πει επανειλημμένα. Η ίδια έλεγε ότι όλα της ανήκουν εδώ μέσα κι έχει κάποια τέτοια θεματάκια.

Από χθες το βράδυ πολλά παιδιά από το σπίτι με προσέγγισαν για να δούνε αν είμαι καλά, ειδικά μετά την εγχείρηση. Πιστεύω ότι σίγουρα το όλο ενδιαφέρον για την υγεία μου, έχει προκύψει γιατί θα φοβούνται να μην βγούνε κακοί στην τηλεόραση κι ότι έδωσαν το disadvantage σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά.».

"Κατέρρευσε" ο Στυλιανός στην δοκιμασία αποχώρησης

Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν άκρως ιδιαίτερη αφού τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να διαγωνιστούν κάτω από το νερό. Ουσιαστικά η φωτογράφιση συνέβη μέσα στην πισίνα, όπου τα μοντέλα κάτω από το νερό έπρεπε να ποζάρουν μαζί με ένα άγαλμα.

Μάλιστα, ο πρώτος διαγωνιζόμενος ο οποίος έπρεπε να κάνει την αρχή ήταν ο Στυλιανός ο οποίος από τα πρώτα δευτερόλεπτα φάνηκε αρκετά σίγουρος. Ωστόσο, στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν δραστικά μιας και μόλις τελείωσε το set ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος.

Βούρκωσε ο Κωνσταντίνος μετά από την υποβρύχια δοκιμασία

Κάποιοι κατάφεραν να διαχειριστούν το σετ με χάρη και εκφραστικότητα, ενώ άλλοι βυθίστηκαν, στην κυριολεξία, υπό το βάρος των ανασφαλειών τους. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου, ο ίδιος δυσκολεύτηκε.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης αγχώθηκε με το υποβρύχιο σετ και μετά την ολοκλήρωση, απογοητευμένος ξέσπασε σε κλάματα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το που πήγαν με σκουπίσουν χρειάστηκα λίγη βοήθεια από τον διασώστη.

Εντάξει όλα καλά, δεν αγχώθηκα όσο συνέβαινε απλά ήταν μια περίεργη εμπειρία. Ελπίζω παρά τις δυσκολίες να έχω καταφέρει να βγάλω μια καλή λήψη».

Ξέσπασαν σε κλάματα μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης

Τα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα κτήμα και αντίκρισαν ότι το σετ είχε τοποθετηθεί κάτω από το νερό. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας όλα τα αγόρια και τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι στην κριτική επιτροπή για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Μόνο ένα μοντέλο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του με αποτέλεσμα να φύγει από το show. Ο λόγος για τον Στυλιανό όπου είδε τόσο άδοξα την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Ράκος ψυχολογικά η Όλγα - Το “Σ αγαπώ” και το τρυφερό φιλί στο στόμα

Οι εξελίξεις στο επεισόδιο ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μόδας αποχώρησε πριν από λίγο με αποτέλεσμα η Όλγα μετά από την ανακοίνωση να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο λόγος για τον Στυλιανό με τον οποίο είχαν έρθει αρκετά κοντά, μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως οι δυο τους αποκάλυψαν φανερά πως είναι πλέον μαζί. Μάλιστα, τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε στην κάμερα και έλεγε πως θα προχωρήσει στο ριάλιτι μόδας χωρίς τον σύντροφό της, ο Κύπριος παίκτης εισέβαλε για να την παρηγορήσει.

Η Όλγα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στενοχωριέμαι που δεν θα σε έχω δίπλα μου αλλά πιο πολύ επειδή δεν πέτυχες τον στόχο σου. Κι εγώ είμαι εδώ σαν την ηλίθια».

TAGS