«Στο J2US πέρασα δύσκολα και έχασα τη δουλειά μου» - Απίστευτα "καρφιά" Κάβουρα για Κοκλώνη

H φιλία που έγινε μίσος....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στο J2US πέρασα δύσκολα και έχασα τη δουλειά μου» - Απίστευτα

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Κοκλώνης είχαν αναπτύξει μια πολύ δυνατή και όμορφη φιλία, μην ξεχνάμε τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από την Μύκονο όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους στην παραλία. Αυτή η σχέση ωστόσο, χάλασε σύμφωνα με την ηθοποιό.

Μιλώντας στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στο Just the 2 of us, την περίοδο κιόλας που έχασε ξαφνικά την δουλειά της.

Οι δηλώσεις της Κάβουρα για τον Κοκλώνη

«Πέρυσι ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, χτυπήθηκα αλύπητα σε όλους τους τομείς. Δεν έγινε τίποτα με το The Voice. Στο J2US πέρασα δύσκολα και τελευταία στιγμή έχασα τη δουλειά μου, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και τώρα πια χαίρομαι που έγιναν έτσι τα πράγματα. Συγχωρώ εύκολα, αλλά δεν συνεχίζω να κάνω παρέα μετά», είπε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια: «Με στεναχωρεί πολύ που ακούω φίλους, τραγουδιστές και ηθοποιούς, να μου λένε “ένα Survivor θα με σώσει”. Τι λες; Πρέπει να μπούμε σε ριάλιτι είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε στο χώρο; Εγώ το βλέπω σαν εκβιασμό αυτό».

«Μου έχουν γίνει προτάσεις για όλα αυτά τα ριάλιτι που δεν τα βλέπω. Και οι προτάσεις είναι και σε στυλ… κάνε το και μετά θα έχεις εκπομπή, θα έχεις σίριαλ. Δεν με νοιάζει! Είμαι ηθοποιός και θέλω να παίζω σε σίριαλ, σόρρυ που τα λέω έτσι, αλλά κάποια στιγμή όλο αυτό το δήθεν που υπάρχει στην τηλεόραση, θα πρέπει να έρθει στα ίσια του. Με το ζόρι να πάω να γίνω αυτό που δεν θέλω. Ή μήπως επειδή δεν έχω κάποιο βύσμα πρέπει να πάω να κάνω αυτό για να έχω μετά σίριαλ; Όχι παιδιά, ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω».

Η Βίκυ Κάβουρα "πετσόκοψε" την Κατερίνα Λιόλιου

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 5 για να βρίσκεται ανάμεσα στους 4 άνδρες που θα μπουν στο παιχνίδι. Μέσα στην συζήτηση ωστόσο, "πετσόκοψε" την Κατερίνα Λιόλιου, αφού είπε πως δεν γνωρίζει ποια είναι.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για πράγματα όμως που δεν με ενδιαφέρουν. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξω σε σειρά. Είμαι ηθοποιός, αυτό είναι που μ’ αρέσει και το έχω σπουδάσει».

Όταν όμως η δημοσιογράφος τόνισε πως "η Κατερίνα Λιόλιου είπε ότι της πρότειναν 5.000 ευρώ" απάντησε πως: «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα και τι της είπαν. Δεν μου πρότεινε ποτέ κανείς λεφτά γιατί δεν δέχθηκα να συνεχίσω την κουβέντα για να φτάσουμε στο θέμα των χρημάτων».

Να διευκρινίσουμε ωστόσο, πως 5.000 ευρώ η Κατερίνα Λιόλιου θα έπαιρνε από την Φάρμα και όχι από το Survivor όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.