Ήταν να είναι ο επόμενος εργένης του The Bachelor 2 αλλά μπαίνει στο Survivor 5

Τα 4 ονόματα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήταν να είναι ο επόμενος εργένης του The Bachelor 2 αλλά μπαίνει στο Survivor 5

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor και το μόνο που τους μένει από τους παίκτες που έχουν κάνει πρόταση, να πουν το οριστικό "ναι". Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα, είναι και ένας γοητευτικός άνδρας που αρχικά ήταν να μπει στο The Bachelor 2 πριν του "φάει" την θέση ο Αλέξης Παππας.

Αυτός ο "Bachelor" μπαίνει στο Survivor 5

Ο λόγος για τον Χάρη Συντζάκη, ο οποίος όπως είχε γίνει τότε γνωστό, δεν είχε ικανοποιήσει την παραγωγή του The Bachelor με αποτέλεσμα να μην έρθουν σε συμφωνία.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος άνδρας που θα πετάξει για την δομινικανή αυτοκρατορία! Μαζί του στο αεροπλάνο θα μπει και ο Πέτρος Ίμβριος που έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, αλλά και ο Χρήστος Βολικάκης, παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας. Την πρόταση που του έγινε, αρνήθηκε από την άλλη ο πρώην σύντροφος της Δούκισσας Νομικού.

Επίσης, ακόμη ένας παίκτης που πάει Survivor 5 είναι και ο Βασίλης Νομικός που αρχικά ήταν να μπει στην Φάρμα, όμως δεν τα βρήκε με την παραγωγή.

«Ο Βασίλης Νομικός μίλησε με την Acun Medya, πήγε πάρα πολύ καλά το πρώτο ραντεβού, τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και τις επόμενες ημέρες θα κάνει ένα ακόμη ραντεβού για να οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία που θα φύγει», δήλωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μπαίνει στο παιχνίδι κουνιάδος γνωστού τραγουδιστή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, στο ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να δούμε τον κουνιάδο του Γιώργου Παπαδόπουλου, αδερφό της Γαλάτειας Βασιλειάδη, Σταύρο Βασιλειάδη, ο οποίος θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.