Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης κατά του Τζέιμς Καφετζή - «Όταν του ζητάς κάτι για κάτι τόσο σοβαρό...»

«Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Νίκος Μπάρτζης κατά του Τζέιμς Καφετζή - «Όταν του ζητάς κάτι για κάτι τόσο σοβαρό...»

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, με σκοπό να μιλήσει για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε πως όχι μόνο θα αποκάλυπτε τι έχει συμβεί, αλλά θα τον έκραζε όσο χρόνο του δόθηκε για να βγει στον αέρα.

Ο Νίκος ανέφερε με έμμεσο τρόπο πως οι σχέσεις του με τον Τζέιμς δεν είναι οι ίδιες με κάποτε, αφού ο δεύτερος έκανε κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, θεώρησε μεγάλο λάθος που βγήκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και έκανε δηλώσεις για την καταγγελία της Άννας Μαρίας για κακοποίηση από πρώην σύντροφό της.

Όσα είπε ο Νίκος για τον Τζέιμς

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πόστ της Άννας – Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι «σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω». Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της…

Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του Τζέιμς. Σε εμάς, ο Τζέιμς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα – Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα – Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας – Μαρίας και της κάθε Άννας – Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε – για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε – δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει. Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει.

Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα-Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δε μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄αυτή την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα – Μαρία».

Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας για την κακοποίηση της που έκανε τον Τζέιμς να μιλήσει στην κάμερα

Η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε για την κακοποίηση που δέχθηκε, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή youtuber, εξήγησε πως τότε είχε επιλέξει να μη μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και θεωρούσε ότι ο κόσμος θα την κατηγορήσει ότι το κάνει για να πάρει δημοσιότητα.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια.

Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη.

Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου.

Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε χαρακτηριστικά.