"Κάγκελο" η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του MEGA - «Σταμάτα να γλείφεις την παρουσιάστρια»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Κάγκελο" έμεινε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της με μια ατάκα που πέταξε ο Σάββας Πούμπουρας. «Πες μου πως είναι εγώ και η βιβλιοθήκη να είμαστε ένα...», άκουσε η παρουσιάστρια και αναρωτήθηκε τι μπορεί να λέει.

Τότε λοιπόν, ο συνεργάτης της εξήγησε: «Δεν άκουσες καλά! Με ρώτησαν πώς περνάς με την Ελένη και είπα ότι είσαι κινητήριος βιβλιοθήκη, μαθαίνω πολλά από την Ελένη…. Τηλεόραση, οικογένεια, μαγειρική, γλυκά, εμπειρίες...»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με το που ολοκλήρωσε την πρόταση του, τον διέκοψε και είπε: «Σταμάτα να γλείφεις την παρουσιάστρια».

«Αυτό το παιδί με αγαπά πολύ...Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να συνεννοηθούμε, είναι αυτό που λες «τώρα εμείς γιατί καθόμαστε εδώ στο ίδιο μέρος; Μην λείπεις ούτε μέρα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη που σήμερα 30/11 έχει χαρές στο σπίτι της.

Δείτε ακριβώς τι συνέβη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη "έβαλε χέρι" στην σχέση του γιου της - Η πρώτη απαγόρευση στον Άγγελο και την Γαία

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έκαναν τον περίπατό τους την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο Ζάππειο και μαζί τους ήταν και ο τετράποδος φίλος της Γαίας (δείτε εδώ φωτογραφίες). Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 5η Γιορτή Μελιού που λάμβανε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους δημοσιεύοντας συχνά στα social media τους στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα, όπως το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, όταν διασκέδαζαν σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας όπου έπαιζε μουσική η διεθνούς φήμης DJ από τη Νότια Κορέα, Peggy Goy.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη εξάλλου δεν διστάζουν πλέον να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στο instagram, όπως την περασμένη Δευτέρα που εκείνη του ευχήθηκε δημόσια για την ονομαστική του εορτή με μια selfie (δείτε την εδώ).

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao (23/11), παρά το γεγονός ότι τα δυο παιδιά είναι ευτυχισμένα, όπως εξάλλου και οι γονείς τους, τους οποίους συνδέει στενή φιλία, λόγω της παλιάς σχέσης του Ματέο Παντζόπουλου με την Δωροθέα Μερκούρη, η σχέση αυτή έχει προβληματίσει έντονα την Ελένη Μενεγάκη.

Όχι ότι η παρουσιάστρια δεν την εγκρίνει, ακριβώς το αντίθετο αφού η Γαία είναι ένα πολύ καλό παιδί, κάτι που η Ελένη εκτιμά ιδιαιτέρως.

Όμως, η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες της κυρίως μετά την ανακοίνωση του Άγγελου και της Γαίας ότι οι δυο τους αναζητούν σπίτι στην Κηφισιά για να μείνουν μαζί. Η Ελένη πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί. Η Ελένη έχει αγωνία για το μέλλον του Άγγελου, μετά τις αποφάσεις που πήρε εκείνος.

Ο Άγγελος επρόκειτο να μετακομίσει στο Λονδίνο για σπουδές, κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει τελικά και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η σχέση του με την Γαία.

Η Ελένη, παρότι κατά κανόνα δεν παρεμβαίνει στα προσωπικά του νεαρού, έχει εκφράσει τις ανησυχίες της, κάτι που έχει δημιουργήσει αρκετές τριβές μεταξύ τους. Επί του παρόντος, πάντως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, καθώς Άγγελος και Γαία παραμένουν κυριολεκτικά αχώριστοι...