Χόρευε ξέφρενα σε νυχτερινό μαγαζί ο Άγγελος Λάτσιος - Το βίντεο που δημοσίευσε η κοπέλα του

Δεν τον ένοιαζε τίποτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χόρευε ξέφρενα σε νυχτερινό μαγαζί ο Άγγελος Λάτσιος - Το βίντεο που δημοσίευσε η κοπέλα του

Ο Άγγελος Λάτσιος που πλέον είναι 19 ετών και έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο νεαρό βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/11 σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας όπου διασκέδασε με την ψυχή του. Από την έξοδό του αυτή, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media δημοσίευσε και κάποια βίντεο.

Στα βίντεο αυτά βλέπουμε τον Άγγελο Λάτσιο να διασκεδάζει με την ψυχή του και να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς υπό τους ήχους μερικών πολύ γνωστών ροκ κομματιών μαζί με την κοπέλα του, Γαία Μερκούρη (δείτε εδώ φωτογραφίες της), αλλά και τον καλό του φίλο Άρη Αργυρόπουλο

Η ανάρτηση της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου

Τσακωμός μεταξύ Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της 16/11 του περιοδικού Ciao, πριν από λίγες ημέρες, όμως, μητέρα και γιος είχαν μια συζήτηση η οποία ανέτρεψε τα πάντα και δημιούργησε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.

Ο Άγγελος ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι τελικά ναι μεν δεν θα φύγει από την Ελλάδα για την Αγγλία, αλλά αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα τουριστικά και κατά συνέπεια δεν θα δουλέψει στα Άχλα.

Η Ελένη αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα και προσπάθησε να καταλάβει γιατί ο γιος της πήρε αυτή την απόφαση. Ο Άγγελος της εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου σε αυτή την φάση ο τομέας και ότι προτιμάει να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Η Ελένη κουβέντιασε μαζί του για πολύ ώρα και προσπάθησε να τον μεταπείσει, εξηγώντας του τα σχέδια και τα πλάνα της για την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλα μέρη πέρα από τα Άχλα, αλλά και πόσο τον χρειάζεται δίπλα της σε όλα αυτά.

Μάλιστα, του πρόσφερε μια πολύ καλή θέση στις επιχειρήσεις λέγοντάς του ουσιαστικά ότι θέλει να αναλάβει διοικητική θέση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άγγελος, όμως, ήταν αμετάπειστος. Της το ξέκοψε - σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao - και της είπε ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη.

Τελικά οι δυο τους δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποια συμφωνία και η συνάντησή τους τελείωσε με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Η Ελένη ζήτησε από τον Άγγελο να το ξανασκεφτεί κι οι δυο τους συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά σε λίγες ημέρες...