«Σταμάτα ρε! Σταμάτα πια» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα του Mega

Έμεινε η Ελένη Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σταμάτα ρε! Σταμάτα πια» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα του Mega

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του και τον τρόπο με τον οποίο πετάει τις ατάκες του ακόμα και στον αέρα της εκπομπής. Πριν από μερικές μέρες έκανε ένα αμήχανο σχόλιο για την Ιλένια Ουίλιαμς και σήμερα, σχολίασε και τις παλιές του συνεργασίες.

Η ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Σου έχω πει αν δεν μου άρεσε θα έφευγα την επόμενη μέρα…. Όχι με ξέρετε τέτοιος είμαι…», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και με αφορμή την ατάκα αυτή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Εμένα Ελένη εμένα και να μην μου άρεσε θα καθόμουν, μου έχει ξανατύχει… Χρονιές ολόκληρες έχω κάτσει…».

«Σταμάτα ρε! Σταμάτα πια», του είπε η Ελένη Μενεγάκη και ξέσπασε στα γέλια.

Ελένη Μενεγάκη: "Τσούγκρισε" τα κεφάλια του Ουγγαρέζου και της Χρυσικοπούλου - «Μας έχεις πλακώσει στο ξύλο»

Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια είναι στην τηλεόραση έχει χαρίσει άπλετο γέλιο τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τηελεθεατές. Αυτό έγινε για άλλη μια φορά μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό όταν γελάει πολύ συνηθίζει να σπρώχνει τους συνεργάτες της. Αυτή τη φορά έσπρωξε τόσο πολύ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που το κεφάλι του "τσούγκρισε" με αυτό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που καθόταν δίπλα του.

Μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα ξεκαρδιστικά γέλια μιας και η στιγμή στον αέρα της εκπομπής ήταν άκρως αστεία. Δείτε επίσης εδώ πως στόλισαν το πλατό της εκπομπής.