Ελένη Μενεγάκη: "Τα έχασε" με τον στολισμό της εκπομπής της - Δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες

«Εμείς στολίσαμε, εσείς; Σιγά που δεν θα στολίζαμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22/11 η Ελένη Μενεγάκη είπε την πρώτη «Καλησπέρα» στους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του MEGA. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το πλατό της εκπομπής ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς στόλισαν με αποτέλεσμα να μπουν επίσης στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χρυσό αλλά και οι κόκκινες μπάλες ενώ από την άλλη η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες το πλατό μιας και φάνηκε τέρμα ενθουσιασμένη.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς στολίσαμε, εσείς; Σιγά που δεν θα στολίζαμε… αυτές τις στιγμές περιμέναμε για να νιώσουμε πιο ζεστασιά, πιο χαρά…». Μάλιστα, άλλη μια εκπομπή στην έναρξή της έδειξε τον στολισμό στο πλατό.

Το επικό στιγμιότυπο της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή

"Τα παιδιά φοβούνται" - Σοκαρισμένη στο αέρα της εκπομπής της

Συγκλονισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στο Βόλο, σύμφωνα με την οποία ένα κοριτσάκι 8 χρονών κακοποιούνταν σεξουαλικά για δυο χρόνια από τον παππού της.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το εν λόγω γεγονός στην σημερινή (18/11) της εκπομπής και θέλησε μεταξύ άλλων να εκφράσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της.

«Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε. Καμιά φορά βλέπουμε τις ειδήσεις και λες “δε μπορεί". Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει κάτι σαν καμπάνια ενημέρωσης γι΄αυτά τα θέματα. Για το πως ένας γονιός μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί του γιατί απ’ ότι λένε όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα, όταν έχουμε τέτοια περιστατικά είναι στο πολύ κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Όχι πάντα, συνήθως.

Εμείς ως γονείς χρειαζόμαστε ενημέρωση πως να καταλαβαίνουμε το παιδί μας πριν φτάσει να μας μιλήσει που μπορεί να μη μιλήσει και ποτέ. Τα παιδιά φοβούνται. Είναι πολύ εύκολο να τα παρασύρει κάποιος ειδικά αν είναι στο κοντινό περιβάλλον και να τους πει ότι δεν πρέπει να μιλήσουν. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε. Πως θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να μας βοηθήσουν να βλέπουμε πράγματα που ίσως δε δίνουμε καμία σημασία».