Super Κατερίνα: Υπέρλαμπρος ο στολισμός στο πλατό - Η σπόντα της Καινούργιου προς τον Τσαγκρίδη

«Και να μην είμαι καλά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Υπέρλαμπρος ο στολισμός στο πλατό - Η σπόντα της Καινούργιου προς τον Τσαγκρίδη

Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και έτσι ένα ένα τα πλατό στις ψυχαγωγικές εκπομπές αρχίζουν να στολίζονται. Μετά λοιπόν το Happy Day, στολίστηκε και το πλατό του Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη διστάζει να κάνει και ένα σχόλιο για την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν που τον τελευταίο καιρό έχει δείξει πως δεν είναι και πολύ καλά με τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα στον αέρα της εκπομπής.

Ο στολισμός στο πλατό του Super Κατερίνα και η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου

«Καλημέρα σας! Καλέ... Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. Στολίσατε; Εμείς στολίσαμε και είναι υπέροχα. Το σπίτι του Άη Βασίλη είναι εδώ; Κι άλλο θέλω, κι άλλο να μου βάλετε, να μη χωράω από τα στολίδια.

Ευχαριστώ πολύ! Θέλω λίγο τσίρκο. Θέλω Τάσο σιγά - σιγά να μην χωράω. Θέλω να πετάγονται Άη Βασίληδες εδώ, ξωτικά. Και να μην είμαι καλά... και να μην είστε καλά ψυχολογικά, στολίστε για να σας φτιάξει η διάθεση...», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης με παρέα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Μπορεί να μην είναι και πολύ ενεργός χρήστης των social media αλλά τα ωραία τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους! Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά το ταξίδι που έκανε στην Κοπεγχάγη λίγο καιρό αφότου χώρισε με την επί κοντά 3 χρόνια σύντροφό του, Κατερίνα Καινούργιου, (δείτε εδώ φωτογραφίες), μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους... λαχταριστά στιγμιότυπα από το βράδυ της Κυριακής του (21/11).

Ο εφοπλιστής αφού πέρασε λίγες όμορφες στιγμές με φίλους τους - ανάμεσα στους οποίος βρέθηκε και ο Μύρωνας Στρατής - σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, συνέχισε την βραδιά του στο μπαρ - εστιατόριο γνωστό του φίλου όπου απόλαυσε υπέροχα φαγητά, τα οποία φωτογράφησε και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανοίγοντας την όρεξη στους διαδικτυακούς του φίλους.

Φίλιππος Τσαγκρίδης  έξοδος

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φίλιππος Τσαγκρίδης instagram