Στέλλα Μπεζαντάκου για το εμβόλιο - «Είμαι ανεμβολίαστη γιατί...»

Και δεν πρόκειται να εμβολιαστεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλλα Μπεζαντάκου για το εμβόλιο - «Είμαι ανεμβολίαστη γιατί...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και πως δεν έχει σκοπό να το κάνει.

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, ενώ σήμερα έδωσε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές τις συνεντεύξεις.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Μπεζαντάκου για το εμβόλιο

«Είμαι ανεμβολίαστη γιατί είμαι αλλεργική σε φαρμακευτικές ουσίες και μου δημιουργούν αντιδράσεις, κοκκινίλες κλπ. Φοβάμαι να το κάνω. Νιώθω αποκλεισμένη, αλλά δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Για αυτό το λόγο δεν έκανε οικογένεια η Στέλλα Μπεζαντάκου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, φιλοξενήθηκε το 2019 η Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τραγουδίστρια μετά από χρόνια αποχής από τις πίστες επέστρεψε τότε στην τηλεόραση πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της γίνει μαμά, αποκαλύπτοντας πως έκανε μια εξωσωματική αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ήθελα να κάνω ένα παιδί με τον Χρήστο, δεν ήθελα απλά να κάνω. Αν είχα γίνει κι εγώ μαμά δεν θα γύρναγα πάλι τη νύχτα. Δεν μπόρεσα να κάνω παιδί… Έκανα μια εξωσωματική και δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία. Το προσπάθησα αλλά όλα για κάποιον λόγο γίνονται», εξομολογήθηκε η ίδια.