Λάουρα Νάργες: Νέα απάντηση στη Μάρα Μεϊμαρίδη για την ατάκα για τον Χρήστο Σαντικάι

Έδωσε οριστικό τέλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Νέα απάντηση στη Μάρα Μεϊμαρίδη για την ατάκα για τον Χρήστο Σαντικάι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια θέλησε να λήξει το συγκεκριμένο θέμα και ξεκαθάρισε πως ό, τι ήταν να πει για τη Μάρα Μεϊμαρίδη το έχει ήδη πει.

Το σχόλιο της Λάουρας Νάργες για τη Μάρα Μεϊμαρίδη και την ατάκα για τον Σαντικάι

«Δεν ασχολούμαι. Έχω κάνει τις δηλώσεις μου ότι δε μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Κοιτάω μπροστά και συνεχίζω το μονοπάτι μου με τον σύντροφό μου και όλα τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Νέο σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι - «Με το... σαλιγκάρι πως τον λένε»

Λίγο μετά το χθεσινό (27/11) live του J2US, η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σάλο που δημιουργήθηκε μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι.

Ενώ προσπάθησε ωστόσο να εξηγήσει τη θέση της, η Μάρα Μεϊμαρίδη προχώρησε σε ένα ακόμα σχόλιο για τον Χρήστο Σαντικάι.

«Δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες, επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας. Δεν έκανα κανένα λάθος με συγχωρείς, ήταν όλο σωστό. Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε.

Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν 5 ράτσες ανοίξτε και το Google να το δείτε. Το 2019 βγήκε σε ένα χαρτί και γράφει για ανθρώπινες ράτσες, λοιπόν την επιστήμη μου την παρακολουθώ. Τα 7 δισεκατομμύρια που υπάρχουν στον κόσμο, όλοι γύρω γύρω και οι 5 ράτσες καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Ανατολικής Αφρικής από 6 γυναίκες 250 χιλιάδες χρόνια πριν. Άρα είμαστε όλοι Αφρικανοί υπό μία έννοια και είμαστε όλοι αδέρφια», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.