Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη»

«Έλεγα ότι μάλλον εγώ είμαι λάθος»

«Έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη»
News 30.11.2021 17:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και μίλησε για την εμπειρία που έζησε δίπλα του.

Όπως είχε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, ο Πέτρος Φιιππίδης φώναζε πολύ στις πρόβες και σήμερα παραδέχθηκε πως τότε θεωρούσε ότι έκανε ο ίδιος λάθος κάπου.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη στα επαγγελματικά. Ήμουν από τους ανθρώπους που του είπα ότι δεν μπορώ να ξανασυνεργαστώ. Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Δεχόμουν από τη μία ότι αυτός ο άνθρωπος έτσι λειτουργεί τα τελευταία 30-40 χρόνια που δουλεύει και λέω μάλλον εγώ είμαι λάθος, μάλλον εγώ κάτι δεν κάνω σωστά. Λειτουργούσε λίγο το ενοχικό», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Θάνος Τοκάκης: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Η σχέση η δική μου ήταν...»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Θάνος Τοκάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στην μεγάλη επιτυχία, 50-50, καθώς και στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ήταν δάσκαλός του.

Πολλοί ηθοποιοί της σειράς έχουν μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανάμεσά τους και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο Θάνος Τοκάκης εξήγησε πως η σχέση του με τον γνωστό ηθοποιό ήταν καλή, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το τι έκανε.

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό.

Είναι πάρα πολύ λογικό να μη θέλουν να παίζονται άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια τέτοια διαδικασία όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από την άλλη υπάρχουν και η ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από αυτές τις επαναλήψεις και καλό θα ήταν να συνεχιστούν και να έχουν τις απολαβές τους.

Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη»

«Έβλεπα συναδέλφους του Πέτρου Φιλιππίδη, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε»

Share