Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Λευτέρης Ελευθερίου: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης φώναζε πολύ! Δεν άντεχα τις φωνές του"

"Είπα ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω"

Λευτέρης Ελευθερίου:
News 09.11.2021 12:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (9/11) ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος μίλησε και για τον Κώστα Δόξα που αποχώρησε από το YFSF λόγω της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ τον Κώστα και τη Μαρία τους γνώρισα στη Νάξο, ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο. Ο Κώστας είχε θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση. Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του, αν όχι, να τα βρουν στα δικαστήρια Υπάρχουν άνθρωποι που θες να τους πει “προσπαθήστε να τα βρείτε για το παιδί”. Όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα.

Μου είχε πει ότι “αν ήμουν βενζινάς δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι”».

Για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Συνεργαστήκαμε ένα καλοκαίρι. Είχε την άποψή του. Την επέβαλλε με τον τρόπο του. Εμένα δεν μου έκανε. Δεν τσακωθήκαμε, του είπα ότι δεν θα έρθω άλλη χρονιά. Φώναζε πολύ. Είπα ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Δεν άντεχα τις φωνές του».

"Είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη! Με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου"

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης (4/11) ο Γιώργος Ψάλτου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που έζησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περίοδο της θεατρικής τους συνεργασίας.

«Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Είχα πει στον δικηγόρο μου να μη φανεί ούτε το όνομά μου. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα βγει για να δώσει μια συνέντευξη τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει το όνομά μου και το σεβάστηκε απόλυτα. Είναι ο Γιώργος Γεραρής ο δικηγόρος ο οποίος για να παρουσιάσει αυτή την καταγγελία, δεν μου πήρε χρήματα. Μετά τη συνέντευξη του δικηγόρου, ο κόσμος κατάλαβε για ποιον μιλούσε, χωρίς να έχει αναφέρει το όνομά μου.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώρισα μέσω του Χρήστου Σιμαρδάνη, ο οποίος με πρότεινε ως συνεργάτη του προκειμένου να καλύπτω εξωτερικές του δουλειές. Εκεί συνεργαστήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά. Όταν η συνεργασία μας πέρασε στο θεατρικό κομμάτι, μπαίνοντας μαζί του στο θέατρο σύντομα είδα πως είχα να κάνω με έναν άλλο άνθρωπο. Μεταμορφωνότανε…

Παραμονή της πρεμιέρας ανακοινώνεται σε μένα και στην κοπέλα που παίζαμε μαζί σε αυτή τη σκηνή, ήταν μια σκηνή ανάκλησης στη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο “Φον Δημητράκη” ότι θα τρώμε ξύλο. Το ακούσαμε αυτό, ότι θα φάμε ξύλο, θεατρικό θα είναι…Και ξεκινάει το όλον…Και δεν είναι θεατρικό αυτό που συμβαίνει είναι ξύλο κανονικό. Στο γραφείο του υπήρχε ένα παλιό τηλέφωνο από αυτά τα βαριά, εκεί λοιπόν με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου. Το σταμάτησε αυτό μετά τον πρώτο μήνα γιατί είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα. Ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο και εκεί το σταμάτησε, την υπόλοιπη συμπεριφορά του όμως τη συνέχισε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι του ψιθύρισε στο αυτί η σύζυγός του πριν φύγει από τις φυλακές

Η αλλαγή στο instagram της Ελπίδας Νίνου λίγο μετά τον σάλο με τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη

Share