Πάνος Μουζουράκης: «Να παντρευτείτε εσείς, αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες»

«Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Μουζουράκης: «Να παντρευτείτε εσείς, αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες»

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του αγαπημένου φίλου, Κωστή Μαραβέγια.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη

«Ο Κωστής μου λείπει και από τη ζωή μου πάρα πολύ γιατί πήγε και παντρεύτηκε. Δε τον έβλεπα που δε τον έβλεπα… Συναντιόμαστε τουλάχιστον μέσω δουλειάς γιατί είμαστε και οι δυο λίγο εργασιομανείς. Δε ξέρω τι πραγματικά παίζει με το θέμα του γάμου και του παιδιού.

Είναι ένα θέμα που όσο πλησιάζεις στο θάνατο ξεκινάς και το σκέφτεσαι αλλά εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να δίνω συμβουλές πάνω σε αυτά τα πράγματα»

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει τη δική του οικογένεια με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «Έχω σκεφτεί να παντρευτείς εσύ, να παντρευτείτε όλοι να με αφήσετε στην ησυχία μου, να διαιωνίσετε το DNA σας και να με αφήσετε εμένα να την κάνω σε άλλους πλανήτες».

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Τζίνα Βαρελά ο Πάνος Μουζουράκης

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Τζίνας Βαρελά. Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις ενώ δε διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους και στα social media.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο της οικογένειας με την σύντροφό του είναι κάτι που τον τελευταίο καιρό τον έχει απασχολήσει αρκετά, μιας και πριν από λίγους μήνες δήλωνε κατηγορηματικά πως δε θέλει να κάνει παιδί.

«Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα. Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιως Ενωπίω” με έβαλε σε σκέψεις… » - δείτε εδώ τη συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω.

Αναφερόμενος στο The Voice, σχολίασε: «Φέτος θα αλλάξω τακτική, θα πηγαίνω μόνο με τους περίεργους. Όλα τα κοριτσάκια θα επιλέγουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Πάνος Μουζουράκης Τζίνα Βαρελά οικογένεια