Σόμμερ - Παπαδάκη: «Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω»

«Στην αρχή δεν ήθελα να βγω μαζί του. Έλεγα γιατί να αναλωθώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σόμμερ - Παπαδάκη: «Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω»

Το μεσημέρι της Τρίτης 30/11 η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του MEGA «Ελένη». Το ερωτευμένο ζευγάρι όπου πρόσφατα έγιναν για πρώτη φορά γονείς μίλησαν για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις Σόμμερ - Παπαδάκη

«Το πότε είναι έτοιμος να κάνει κάποιος ένα παιδί το ξέρει μόνο ο ίδιος. Υπάρχει πότε το νιώθεις και πότε μπορείς εσύ ειδικά σαν άντρας να ανεβάσεις τα ποσοστά επιτυχίας του να κρατήσει αυτό το σπίτι», σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ.

«Όσο μεγαλώνεις είσαι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος Είδα στοιχεία στη Βαλεντίνη που δέκα χρόνια πριν δεν θα μπορούσα να τα αναγνωρίσω».

Βαλεντίνη Παπαδάκη: "Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα..." - Η αποκάλυψή της για την αποβολή που είχε

Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς πριν περίπου δύο μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και στο δύσκολο διάστημα που αντιμετώπισαν, όταν η Βαλεντίνη είχε αποβάλει.

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει. Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.