Βασιλική Μιλλούση: "Έλιωσε" το instagram με τις τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Λευτέρη Πετρούνια

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση:

Η σημερινή ημέρα είναι άκρως ιδιαίτερη τόσο για τον Λευτέρη Πετρούνια όσο και για την Βασιλική Μιλλούση μιας και ο αγαπημένος της σύζυγος έχει τα γενέθλιά του.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου της αρέσει αν δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Με αφορμή τα γενέθλια του χρυσού Ολυμπιονίκη όπου έγινε 31 ετών αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια από την ημέρα του γάμου τους. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Στο άλλο μου μισό, στον καλύτερο μου φίλο, στον καλύτερο πατέρα και φυσικά στον σπουδαίο αθλητή, Λευτέρη Πετρούνια. Εύχομαι να σε βλέπω πάντα και για Χρόνια Πολλά να χαμογελάς! Σ αγαπώ». Να τονίσουμε πως την ίδια την βλέπουμε στο φιλανθρωπικό show, DWTS κάθε Κυριακή.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

Ασυγκράτητοι σε βραδινή έξοδο Πετρούνιας - Μιλλούση! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τσιφτετέλι της αθλήτριας

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ήταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το ζευγάρι των Ολυμπιονικών Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, που βρέθηκαν μαζί με την παρέα τους στο “Stairs”, στην Πλάκα, όπου τραγουδάει ο Δήμος Αναστασιάδης, η Μαντώ αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Από τις ελάχιστες βραδιές που θα έχουν σίγουρα οι δυο τους να θυμούνται, καθώς δεν αφήνουν εύκολα τις κόρες τους για να τις φυλάνε οι γιαγιάδες και εκείνοι να ξενυχτάνε. Τώρα, όμως, που η Σοφία και η Ελένη μεγάλωσαν (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) και η μαμά τους δεν ανησυχεί τόσο πολύ για τα βραδινά ξυπνήματά τους, ήρθε η στιγμή να κάνει και εκείνη τα νυχτοπερπατήματά της!

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο φακός τού YOU εντόπισε κατ΄ αποκλειστικότητα το όμορφο ζευγάρι αγκαλιά όλο το βράδυ να διασκεδάζει με τους φίλους του. Οι δυο τους έφτασαν περίπου στις 12.45 και κάθισαν μέχρι τις 3.15, ενώ μαζί τους ήταν χορεύτριες από το DWTS, που έχει γνωρίσει η Βασιλική κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο σόου χορού.

Πετρούνιας Μιλλούση περιοδικό you