Γιώργος Γεροντιδάκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του από το στολισμένο σαλόνι τους

Έχουν μπει για τα καλά σε Christmas mood!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του από το στολισμένο σαλόνι τους

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» όπου έχει κερδίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από την άλλη, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά αφού ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgram από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού του στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με την σύντροφό του. - Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του

Η ανάρτηση του Γιώργου Γεροντιδάκη

Γεροντιδάκης - Ανάρτηση

«Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 καλεσμένος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αναδρομή και αναφέρθηκε για την ζωή του, τις πρώτες του δουλειές αλλά και για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον», είπε για τη σχέση με τα αδέρφια του. Και συνέχισε λέγοντας:

«Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Είναι μια κουραστική μέρα για τους νεόνυμφους. Όχι, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά στη ζωή μου χωρίς να βάζω ταμπέλες, να περνάω ωραία με σοβαρά πράγματα τα οποία αύριο μεθαύριο μπορούν να επισημοποιηθούν ή και όχι».

Και κατέληξε: «Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί».