Ασυγκράτητοι Τούνη και Αλεξάνδρου στα παρασκήνια του MadWalk - Όσα δεν θα δείξουν οι κάμερες

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασυγκράτητοι Τούνη και Αλεξάνδρου στα παρασκήνια του MadWalk - Όσα δεν θα δείξουν οι κάμερες

Και πασαρέλα έκανε, και είπε κι ένα τραγούδι (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί στην τηλεόραση) η Ιωάννα Τούνη στα MadWalk που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Απ' το κοινό βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει το αγόρι της, που σε κάθε ευκαιρία δείχνει δημόσια πόσο την αγαπάει και τη στηρίζει, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά της βήματα, είτε για τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της και την βιντεοσκοπούσε συνεχώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όσο εκείνη περπατούσε στο catwalk με δημιουργίες Bubblegun, και η γοητευτική Ιωάννα είχε έναν ακόμα λόγο να δείχνει αστραφτερή σε full πορτοκαλί look, ενώ τραγουδούσε το «Σαββατόβραδο» παρέα με την Έλενα Τσαγκρινού. Και ο λόγος αποκαλύπτεται απ' τον φακό του YOU, που βρέθηκε στα backstage μετά το πέρας του show και κατέγραψε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μερικές, άκρως τρυφερές στιγμές.

Όσο περνάει ο καιρός εκείνοι δείχνουν πως ερωτεύονται ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον, αν και αποφεύγουν να μιλούν γι' αυτόν τον έρωτα. Αντίθετα αφήνουν τις πράξεις τους να μιλούν από μόνες τους, και στην περίπτωσή τους μιλούν φωναχτά με πολύ γλυκά λόγια.

Φουντώνουν οι φήμες γάμου για Τούνη - Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρου Τούνη Madwalk

Αλεξάνδρου Τούνη Madwalk περιοδικό YOU

Αγκαλιές, φιλιά, και λαμπερά χαμόγελα για το ζευγάρι των... πρώην αντιπάλων στο J2US απ' όπου αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα οι δύο ερωτευμένοι συγκατοικούν, με φίλους και γνωστούς να μιλούν για μία σχέση με προοπτική, που δεν αποκλείεται να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο -μην ξεχνάμε και τις πρόσφατες φήμες εγκυμοσύνης που διαψεύστηκαν. Και οι δύο πάντως κλείνουν τ' αυτιά στα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν κατά καιρούς, λέγοντας πως είναι νωρίς και πως έχουν «καεί» στο παρελθόν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει την πορεία αυτού του έρωτα...

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 1/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ