Madwalk 2021: Πότε θα προβληθούν στην τηλεόραση

Σε ποιο κανάλι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Madwalk 2021: Πότε θα προβληθούν στην τηλεόραση

Την Τρίτη (23/11) πραγματοποιήθηκε το MadWalk 2021 (δείτε εδώ μερικές εμφανίσεις) by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα. Μάλιστα, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση, στις 22:50, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2021, κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους μέσα από μοναδικά acts και catwalks δημοφιλών καλλιτεχνών. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Δούκισσα Νομικού.

To ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στο Γήπεδο TAE KWON DO, παρουσία κοινού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, και ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Madwalk 2021 πότε θα προβληθούν στην τηλεόραση

Ηχηρές απουσίες από τα Madwalk 2021 - Πέρσι πήγαν φέτος όμως είχαν άλλες δουλειές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project. Στο κόκκινο χαλί είδαμε μοναδικές εμφανίσεις, αλλά και κακοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz που έκαναν τα φλας να.. σβήσουν.

Φέτος τα παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού, η οποία εντυπωσίασε με τα looks της. Ωστόσο, υπήρξαν και μεγάλα ονόματα σαν αυτό της Δούκισσας που δεν έδωσαν το παρών στον ετήσιο θεσμό μόδας.

Πρώτο και κύριο, αυτό της Βίκυς Καγιά που το παρουσίασε πέρσι. Η παρουσιάστρια - μοντέλο αποφάσισε να μην παρευρεθεί, χωρίς ωστόσο να ξέρει κανείς το λόγο.

Madwalk Βίκυ Καγιά

Επίσης, ούτε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε, καθώς όπως είδαμε από το Instagram της είχε γυρίσματα για το Style me up.

Madwalk Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ακόμη μια λαμπερή παρουσία που δεν πήγε ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία τώρα είναι μαμά δυο παιδιών. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει υποχρεώσεις με τα μωράκια της και δεν μπόρεσε να τα αφήσει μόνα τους, καθώς ο παρουσιαστής βρίσκεται στα γυρίσματα της Φάρμας.

Χριστίνα Μπόμπα Madwalk 2020

Στα φετινά Madwalk δεν έδωσε το παρών ούτε η Έλενα Χριστοπούλου, αλλά ούτε και η Δέσποινα Βανδή που τα είχε παρουσιάσει το 2016.