Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα ψυχολογικά η Αγγελική Ηλιάδη - Αποχώρησε άρον άρον από την Φάρμα

Άγνωστο αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι

Άσχημα ψυχολογικά η Αγγελική Ηλιάδη - Αποχώρησε άρον άρον από την Φάρμα
News 01.12.2021 08:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελική Ηλιάδη καθώς, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και γιος της Καίτης Γκρέυ, Βασίλης Ηλιάδης. Την είδηση λοιπόν η αγαπημένη τραγουδίστρια έμαθε ενώ βρίσκεται μέσα στη Φάρμα.

Για αυτό το λόγο αποχωρεί από την Φάρμα η Αγγελική Ηλιάδη

Για το λόγο αυτό όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες, η παραγωγή την άφησε να αποχωρήσει για λίγες ημέρες από το παιχνίδι με σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό των αγαπημένων της προσώπων, αλλά και να πει το τελευταίο "αντίο" στον πατέρα της.

Πατέρας Αγγελική Ηλιάδη θάνατος

Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα 1/2, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον θάνατό του.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως άγνωστο επίσης παραμένει αν η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέψει και πάλι στην Φάρμα.

Ο Τσακωμός της Ηλιάδη με την οικογένεια της και η επανασύνδεση τους

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπω τα παιδιά μου μαζί και ευτυχισμένα. Έχω κοντά μου το εγγόνι μου, που μου είχε λείψει πολύ. Φυσικά μου έλειπε η Αγγελική, της έχω αδυναμία, μικρή τη φώναζα "Κίκο" και φρόντιζα να μην της λείψει τίποτα. Τα παιδιά μου με στηρίζουν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω και η επανασύνδεση μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Θέλω και δεύτερο και τρίτο εγγόνι από την Αγγελική, έχει όλο το χρόνο μπροστά της». Αυτό είχε δήλωσε στο περιοδικό People ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη, Βασίλης, με τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια αποκατέστησε πρόσφατα τις σχέσεις της μετά από 8 χρόνια.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να σου την πάρει κανένας στη ζωή. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι που μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε.

Αγγελική Ηλιάδη πατέρας

Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι πρώτες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την Φάρμα - «Τα παιδιά μου δεν...»

Αναστάτωση για την Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα

Share