Τραγικές στιγμές για την Καίτη Γκρέυ μετά το θάνατο του γιου της - Τι συμβαίνει;

Πολύ δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές για την Καίτη Γκρέυ μετά το θάνατο του γιου της - Τι συμβαίνει;

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της Καίτης Γκρέυ, καθώς ο γιος της Βασίλης Ηλιάδης και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδης, έφυγε από τη ζωή μετά από "μάχη" που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Αρχικά εισήλθε στο νοσοκομείο, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό. Όταν πήρε εξιτήριο, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες να κάνει δεύτερη εισαγωγή. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Από την οικογένειά του ωστόσο, υποστηρίζουν ότι πέθανε λόγω λοίμωξης στο νοσοκομείο και όχι λόγω κορωνοϊού. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα 1/12 και όπως γράφτηκε η τραγουδίστρια που μπήκε στην Φάρμα, αποχώρησε αναγκαστικά με σκοπό να αποχαιρετήσει τον μπαμπά της.

Η Καίτη Γκρέυ δεν θα μάθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Βασίλης Ηλιάδης επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Ο ίδιος ήθελε να δίνει δύναμη στην Καίτη Γκρέυ για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και εκείνη.

Όπως συνεχίζει η εφημερίδα, όσο η Αγγελική Ηλιάδη, τόσο και ο αδερφός της, Κώστας, καθώς και η νύφη της Καίτης Γκρέυ κράτησαν μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια, μιας και αν μάθαινε για την απώλεια του γιου της θα κλονιζόταν η υγεία της.

H Καίτη Γκρέυ δεν θα μάθει για το θάνατο του γιου της

Λίγα λόγια για την Καίτη Γκρέυ

Η Καίτη Γκρέυ γεννήθηκε στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου και έχει τρία αδέρφια. Υιοθετήθηκε από την οικογένεια Καλαϊτζή και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, 14 χρονών παντρεύτηκε έναν άντρα μεγαλύτερό της 22 χρόνια. Έμειναν μαζί δύο χρόνια, έφερε στον κόσμο δύο αγόρια, αλλά όταν χώρισαν, το ένα παιδί της έμεινε σε μια θεία της και το μικρότερο το έκλεισαν στο ορφανοτροφείο, χωρίς την άδειά της. Όταν το μαθαίνει, το κλέβει από το ορφανοτροφείο, παντρεύεται έναν χρυσοχόο και παίρνει τα παιδιά μαζί της.

Τα τραγούδια που ερμήνευσε, στιγματίστηκαν με τη φωνή της: Το μαράζι, Το βουνό, Πήρα τη στράτα και έρχομαι, Μέσα στης ζωής τα μονοπάτι, Καλέ μάνα δεν μπορώ, Μάγκικο τα δυο σου μάτια, Το πες και τό ‘κανες, το διαχρονικό σουξέ Άναψε το τσιγάρο και φυσικά το αθάνατο Τα ξένα χέρια (Είναι πικρά είναι βαριά τα ξένα χέρια, τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια). Η τελευταία της μεγάλη επιτυχία ήταν το τραγούδι Μια γυναίκα μόνο ξέρει, το 1995 (Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει, μια γυναίκα που αγάπησε πολύ κι έκανε δώρο τη ζωή της σ’ αυτόν που διάλεξε η ψυχή της). Ένα χρόνο μετά θα σταματήσει από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά μαγαζιά.