Η αντίδραση του Στέλιου Διονυσίου στην απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από το J2US

«Αν τελειώσουμε αυτή τη βδομάδα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αντίδραση του Στέλιου Διονυσίου στην απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από το J2US

Ένας χαμός έχει επικρατήσει με την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει από το Just the 2 of us. Το περιστατικό που σημειώθηκε στο live του περασμένου Σαββάτου την αναστάτωσε με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει καθώς στο show πήγε μόνο και μόνο για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

«Έχω υποσχεθεί στον Νίκο Κοκλώνη, μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσω, ότι θα πούμε το τραγούδι που μου ανέθεσαν το Σάββατο. Πρέπει να είμαι συνεπής σε αυτό που είχαμε πει . Θα τραγουδήσουμε με τον Στέλιο, ο οποίος δεν έφταιγε και σε τίποτα», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Και συνέχισε: «Όλα καλά, θέλω να έχω μια όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. Έγινε μια λάθος επιλογή του τραγουδιου, ένιωσα άβολα γιατί ακούστηκαν διάφορα. Το τραγούδι δεν έβαινε και αυτό δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη διάθεσή μου. Είπα να αποχωρήσω, να αφήσω τα νέα παιδιά να συνεχίσουν. Γιατί να στερώ τη θέση από ένα άλλο παιδί που το θέλει και θα το βοηθήσει και στο μέλλον. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Όσο για τις δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου, τόνισε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά καλό είναι να μιλάμε για τον εαυτό μας, όχι για τους άλλους. Δεν με επηρέασε ο κ. Πατούλης. Είναι δίπλα μου, δεν ήταν και κανένα σοβαρό ζήτημα. Πάντα συμβαίνουν κακές στιγμές. Δεν πέρασα καλά την τελευταία φορά».

Η αντίδραση του Στέλιου Διονυσίου στην αποχώρηση της Πατούλη από το J2US

«Θα σεβαστώ την άποψή της. Εμείς ήρθαμε για συγκεκριμένο σκοπό εδώ, ήταν μια ωραία εμπειρία. Αν τελειώσουμε αυτή τη βδομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα μείνω στον διαγωνισμό με κάποια άλλη παρτενέρ», αποκάλυψε.

Παρενέβη στο Πρωινό η Μαρίνα Πατούλη

Με μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Πρωινό, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί το ερχόμενο Σάββατο στο live του J2US και αν πρόκειται να παραμείνει και στα επόμενα επεισόδια.

Η παρέμβαση αυτή ήρθε καθώς η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τα όσα είπε για την επιστροφή της Μαρίνας Πατούλη η Ειρήνη Παπαδοπούλου χθες (29/11) όταν βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

«Ξεκαθάρισα ότι αποχωρώ, αλλά θα είμαι συνεπής στην δέσμευσή μου και θα πω ένα τελευταίο τραγούδι. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Και στην τελική ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.