Παντελής Καναράκης: Η απάντηση του στην καταγγελία της Βίκυς Κάβουρα για οικονομικό εκβιασμό

"Έσπασε" την σιωπή του μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντελής Καναράκης: Η απάντηση του στην καταγγελία της Βίκυς Κάβουρα για οικονομικό εκβιασμό

Μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, ο Παντελής Καναράκης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στην Βίκυ Κάβουρα, το πρωί της Τετάρτης (1/12).

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως θα συμμετέχει στην νέα παράσταση του, κάνοντας δύο μήνες χωρίς να πληρώνεται ενώ μάλιστα ενημερώθηκε πως θα πάρει μόνο το 1/4 του μισθού που είχε συμφωνήσει και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει (διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα κατήγγειλε).

Ο ηθοποιός λοιπόν από την μεριά του εξήγησε πως είναι δικαίωμα του καθενός να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο δεν θα ασχοληθεί και δεν θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως ο Παντελής Καναράκης δεν είναι ο παραγωγός της παράστασης και πως αρχικά προοριζόταν άλλο πρόσωπο να κάνει τον ρόλο πριν αυτός πάει στη Βίκυ Κάβουρα.

Η απάντηση του Καναράκη στην Κάβουρα

Λίγα λόγια για τον Παντελή Καναράκη

Ο Παντελής Καναράκης (γεννήθηκε 2/10/1967) είναι ένας ιδιόρρυθμος και σπάνιος performer. Διαθέτει εκρηκτικό ταλέντο, και μια ποιότητα ευρωπαϊκή, που θυμίζει έντονα σπουδαίους καλλιτέχνες της γαλλικής σκηνής.

Η σκηνική του παρουσία, η δυνατότητά του να περνάει από το τραγούδι στην υποκριτική, τα πολλά του ταλέντα στην συγγραφή, είναι χαρακτηριστικά που η ελληνική σκηνή, σπάνια τα συναντάει όλα σε έναν άνθρωπο.Τολμηρός στις επιλογές του, δεν φοβάται να εκτεθεί, αποδεικνύοντας ότι το αληθινό ταλέντο, προϋποθέτει και μια δόση ευγενικής τρέλας!

Με πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις.
Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.