"Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω! Αλλά..." - Το ξέσπασμα της Βίκυς Κάβουρα κατά του Παντελή Καναράκη

"Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις κάμερες μίλησε το βράδυ της Τρίτης (30/11) η Βίκυ Κάβουρα και μέσα σε όλα ξέσπασε εναντίον του Παντελή Καναράκη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε πως θα συμμετέχει στην νέα παράσταση του, κάνοντας δύο μήνες χωρίς να πληρώνεται ενώ μάλιστα ενημερώθηκε πως θα πάρει μόνο το 1/4 του μισθού που είχε συμφωνήσει και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

Το ξέσπασμα της Κάβουρα κατά του Καναράκη

«Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω. Είναι δύσκολο, έχω να φάω τρεις ημέρες. Κυριολεκτικά τώρα. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, γιατί είναι πολύ χοντρό. Είναι βαρύ και με έχει πειράξει.Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει.

Ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί έχουμε μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί μας πατάνε και μας έχουν κατεβάσει το μισθό. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή, ξεκάθαρα προσβολή. Απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό δύο μήνες πριν και άλλαξε στο 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Το περίμενα το θέατρο και αρνήθηκα προτάσεις. Στήριξα πολύ τον Παντελή αλλά δεν το πήρα πίσω. Είμαι ελεύθερη πάλι και αγαπάω πολύ το θέατρο. Ελπίζω σύντομα να βρεθώ σε άλλη παράσταση.

Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω. Αλλά το τουμπεκί θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ τουλάχιστον είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω. Η αλήθεια σε όποιον αρέσει. Περνάμε πάρα πολύ δύσκολα.

Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου; Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Τον πήρα τηλέφωνο. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάει κάτω. Στα επαγγελματικά πάντα φτάνω στην πηγή και δεν πίνω νερό» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει και κατά του Νίκου Κοκλώνη.

Ξεσπά η Βίκυ Κάβουρα: «Άντε πάλι, μη λέμε πάλι τα ίδια, δεν μπορώ»

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την φημολογούμενη σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ποια ήταν όμως η αντίδρασή της μόλις της έγινε ερώτηση σχετικά για το Survivor; Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι φίλος μου και όχι σχέση μου, όπως ακούγεται. Δεν διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή γιατί δεν υπάρχει, είναι μόνο τίτλοι.

Τόσα χρόνια έχω καταπιεστεί να μη βγαίνω ακόμα και με φίλους μη τυχόν και πουν ότι είμαστε μαζί», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.Η Βίκυ Κάβουρα συνέχισε: «Δεν είμαι αυτό που παρουσιάζουν ρε, και κάνει και λίγο κακό στη δουλειά μου. Δεν πίνω αναψυκτικά, αλκοόλ, δεν τρώω γλυκά, ζάχαρη και γυμνάζομαι πολύ, το προσπαθώ».