"Τι να πω τώρα εγώ;" - Η αμήχανη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ενημερώθηκε εκείνη τη στιγμή για τα νέα μέτρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Κατερίνα Διδασκάλου λίγο πριν μπει στο θέατρο Coronet όπου και παρουσιάζει τον μονόλογο «Η πόρνη από πάνω».

Η γνωσττή ηθοποιός ενημερώθηκε εκείνη μάλιστα τη στιγμή για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η αντίδραση της Διδασκάλου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

«Αγάπη μου, τι να πω… Να σου πω την αλήθεια ήμουν στο γύρισμα όλη μέρα και δεν έχω ακούσει ειδήσεις.

Να το δω και να μπορώ να το σχολιάσω. Τι να πω τώρα εγώ; Δεν είμαι ούτε λοιμωξιολόγος, δεν είμαι ούτε γιατρός. Συγνώμη» απάντησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Διδασκάλου για την περιπέτεια με την υγεία της - «Ήταν πολύ σοβαρά»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, έκανε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός που επέστρεψε στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, αποκάλυψε πως η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή και αυτός ήταν και ο λόγος που ακύρωσε τις παραστάσεις της.

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις. Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε».

«Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος…. Εγώ πιστεύω ότι όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία».