Επέστρεψε στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών η Κατερίνα Διδασκάλου μετά την περιπέτεια υγείας της

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών η Κατερίνα Διδασκάλου μετά την περιπέτεια υγείας της

Επέστρεψε στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός, μετά την περιπέτεια υγείας της, πλέον κατάφερε και γύρισε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής, συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως η πρώτη μέρα πήγε πολύ καλά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον παθολόγο της και έδωσε μάλιστα ραντεβού στη θεατρική σκηνή.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κατερίνα Διδασκάλου έγραψε: “Σήμερα το πρώτο γύρισμα για τις #άγριεςμέλισσες! Και τη Δευτέρα σας περιμένω από κοντά στην “Πόρνη από πάνω” που επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού” .

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου

«Τολμάει και λέει στον Δούκα ότι...»

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο στο ΤΥΠΟΣ TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου αναφορικά με τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στο μέλλον της Μυρσίνης στη σειρά, η οποία όπως αποκάλυψε θα συνεχίσει κανονικά και στην τρίτη σεζόν, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς.

Πώς βιώνετε τη δεύτερη χρονιά μεγάλης επιτυχίας για τις Άγριες Μέλισσες;

Με ευγνωμοσύνη. Και τη μισή σεζόν πέρσι και φέτος, μέσα στον κορονοϊό, μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζήσαμε και ζούμε, ένιωσα ότι είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο να έχεις μία δουλειά, αλλά μία δουλειά με αισθητική. Αυτή η ποιότητα μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της τηλεόρασης.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στον Καραγιάννη που το πίστεψε τόσο και το κυνήγησε, αλλά και σε όλους εμάς -είτε μπρος είτε πίσω από τις κάμερες- που δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που κάνουμε. Η τηλεόραση είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για την αισθητική μιας χώρας.

Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες;

Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022.

Θα συνεχίσετε να υποθέσω και στον τρίτο κύκλο;

Ναι, η Μυρσίνη θα υπάρξει και στον τρίτο κύκλο.

Σας γεμίζει με χαρά αυτή η εξέλιξη;

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο καλό πράγμα.

Άγριες Μέλισσες - Κατερίνα Διδασκάλου

Πώς θα δούμε τη Μυρσίνη να πορεύεται; Συνεχώς δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της.

Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο.

Θα κάνει την προσωπική της επανάσταση;

Έχει κάνει ήδη την προσωπική της επανάσταση, τολμάει και λέει στον Δούκα ότι τον έχει απατήσει. Του λέει μάλιστα ότι το έκανε για να σωθεί, για να κρατηθεί από τη ζωή.

Θα δούμε τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες να βοηθά Ασημίνα και Νικηφόρο να τα ξαναβρούν;

Ήδη το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί.

Θα μάθετε μέχρι το τέλος του κύκλου ότι οι 3 αδελφές σκότωσαν τον Σέργιο;

Δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω. Θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή.