H αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε φωτογραφία του αδερφού της με την σύντροφό του

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε φωτογραφία του αδερφού της με την σύντροφό του

Φουλ ερωτευμένος είναι ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας. Είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με την Άννα Πρέλεβιτς και το ζευγάρι μάλιστα πέρασε μαζί το καλοκαίρι του και η φωτογραφία τους με θέα τον ουρανό μέσα σε πισίνα, είναι μαγευτική.

Το μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφο της.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία στην αγκαλιά του Νικήτα Νομικού και η αδερφή του Δούκισσα έσπευσε να σχολιάσει πολλές καρδούλες.

Αυτή είναι η φωτογραφία στην οποία αντέδρασε η Δούκισσα Νομικού

Παντρεύεται η Πρέλεβιτς με τον Νομικό;

Η παρουσιάστρια και μοντέλο εξήγησε πως η επισημοποίηση αυτή ήρθε με την πρώτη κοινή ανάρτηση στα social media (δείτε την εδώ), ενώ δε έκρυψε την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή οικογένεια μαζί του καθώς όπως παραδέχεται είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού της.

«"Επισημοποιήσαμε" τη σχέση μας με τον Νικήτα μέσω Instagram γιατί νιώθω σαν να είμαι κάτω από τη φτερούγα του. Νιώθω ατρόμητη δίπλα του. Χαίρομαι τόσο πολύ που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Παλιότερα δεν δημοσίευα φωτογραφίες γιατί φοβόμουν μήπως χωρίσω. Τώρα δεν με νοιάζει τίποτα, είναι ιδανικός για να γίνει πατέρας του παιδιού μου.

Θα έκανα εκπομπή με συνυφάδα μου, τη Δούκισσα Νομικού. Τη θαυμάζω πολύ και με συμβουλεύει.

Στο GNTM μου αρέσει η Αγάπη, αν και φέτος το κάστινγκ το βλέπω πιο αδύναμο από πέρυσι. Η Βίκυ Καγιά λείπει από το GNTM, αλλά μου αρέσει η Ισμήνη. Είναι λάθος που λένε ότι η Ισμήνη πήρε τη θέση της Καγιά, απλά προστέθηκε στην ομάδα και έχει πάρα πολύ ωραίο λόγο», είπε χαρακτηριστικά.