Συγκινήθηκαν στο πλατό του ALPHA - Ο Διονύσης Πρώιος έκανε πάρτυ για τα γενέθλια του αδικοχαμένου γιου του

"Θέλω να πω σε αυτούς που έχουν χάσει κάποιον να τους γλεντάμε, να γελάμε γιατί στεναχωριούνται"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινήθηκαν στο πλατό του ALPHA - Ο Διονύσης Πρώιος έκανε πάρτυ για τα γενέθλια του αδικοχαμένου γιου του

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) ο Διονύσης Πρώιος. Ο πρώην παίκτης του Masterchef αναφέρθηκε στον γιο του που έχασε πριν μερικά χρόνια.

Ο ίδιος σήμερα θα γινόταν 25 ετών, για αυτό και ο γνωστός σεφ θέλησε να το γιορτάσει. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε στην κάμερα, εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γνωριστήκαμε πριν 30 χρόνια στη Μύκονο. Δυστυχώς όμως στον χώρο τον οποίο είχαμε πρωτογνωριστεί κάπου εκεί απέναντι έχασε και το πολυτιμότερο πράγμα της ζωής του, το παιδί του» είπε ο γνωστός σχεδιαστής.

Αμέσως μετά ο Διονύσης Πρώιος δήλωσε: «Θέλω να πω σε αυτούς που έχουν χάσει κάποιον αγαπημένο ότι η ουσία είναι να τους γλεντάμε, να γελάμε γιατί στεναχωριούνται».

Οι δηλώσεις του Πρώιου για τον αδικοχαμένο γιο του

Ο Διονύσης Πρώιος έγινε ιερέας

Πολλές διαφορετικές ασχολίες έχει αποκτήσει ο Διονύσης Πρώιος, μετά το τέλος του Masterchef. Ο ίδιος συγκεκριμένα πριν καιρό ήταν πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες ενώ τώρα αποφάσισε να γίνει... ιερέας.

Ο ίδιος συγκεκριμένα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (11/11) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως μετά το ριάλιτι μαγειρικής βρήκε κλειστές πόρτες για αυτό και αναγκάστηκε να δοκιμαστεί σε διαφορετικά πράγματα.

«Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα “Πάτερ Νιόνιος”. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο,, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτ».

Από όταν βγήκα από το παιχνίδι, άρχισε αυτό με τον κορονοϊό. Ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής, μου έκλεισαν τις πόρτες. Έγραψα ένα βιβλίο και πάλι βρήκα κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το όνομά μου. Ξαφνικά μου ήρθε μια πρόταση από τον Σειρηνάκη, μίλησα με τη μαμά μου, τελικά βρήκαμε μια “συνταγή” για το τι θα κάνουμε και να έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Δεν με ντούμπλαρε κανείς, είμαι ο ίδιος στις σκηνές».