Τζέιμς Καφετζής: Η δημόσια συγγνώμη του στην Άννα Μαρία Βέλλη - "Βγήκα με καλή πρόθεση αλλά..."

"Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζέιμς Καφετζής: Η δημόσια συγγνώμη του στην Άννα Μαρία Βέλλη -

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) ο Τζέιμς Καφετζής και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για το τέλος της φιλίας του με τον Τζέιμς αλλά και για το γεγονός πως βγήκε και μίλησε για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Τζέιμς, αρκετά θλιμμένος, ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Μαρία ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε την απογοήτευση και ενόχλησή του για όλα αυτά που άκουσε από τον Νίκο.

Οι δηλώσεις του Καφετζή για Μπάρτζη και Βέλλη

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό.

Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» κατέληξε ο Τζέιμς.

Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας για την κακοποίηση της που έκανε τον Τζέιμς να μιλήσει στην κάμερα και να ζητήσει τελικά συγγνώμη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε για την κακοποίηση που δέχθηκε, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή youtuber, εξήγησε πως τότε είχε επιλέξει να μη μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και θεωρούσε ότι ο κόσμος θα την κατηγορήσει ότι το κάνει για να πάρει δημοσιότητα.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια.

Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη.

Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου.

Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε χαρακτηριστικά.