«Προφανώς και υπάρχει κάτι...» - Η αποκάλυψη του Ναπολέων για την σχέση του με την Ειρήνη

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προφανώς και υπάρχει κάτι...» - Η αποκάλυψη του Ναπολέων για την σχέση του με την Ειρήνη

Ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης μετά την αποχώρηση του από το χθεσινό 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ειρήνη. Το "καυτό" τους φιλί πριν φύγει από το σπίτι, έγινε viral.

Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση Ναπολέων - Ειρήνης στο GNTM 4

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο. Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία.

Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ναπολέων.

Το βιογραφικό του Ναπολέων

O Ναπολέων είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Γιάννενα και σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επέλεξε το συγκεκριμένο αντικείμενο γιατί, όπως λέει, τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές. Εκτός σχολής, απολαμβάνει να περνά χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Τον εξάπτει να πειραματίζεται αν και το μεγαλύτερο του προσόν θεωρεί πως είναι ο αυτοέλεγχος, πράγμα που θα τον βοηθήσει να παραμείνει ζεν, ακόμα και απέναντι στα πιο απρόσμενα concepts. Πριν μπει στον διαγωνισμό, η σχέση του με το modelling ήταν μηδενική. Μέσα από το GNΤΜ 4, o Ναπολέων θέλει να ανακαλύψει τις δυνατότητες του μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να δει εάν ο χώρος της μόδας μπορεί να γίνει η δεύτερη φύση του.

Motto: “It is what it is”

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης