«Του είχα εμπιστευτεί κάποια πράγματα και εκείνος..» - Η Μαριαλένα "άδειασε" τον Τζέιμς

«Βγήκα αληθινή, αισθάνομαι δικαιωμένη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Του είχα εμπιστευτεί κάποια πράγματα και εκείνος..» - Η Μαριαλένα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της φιλίας του Τζέιμς Καφετζή με τον Νίκο Μπάρτζη.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένη καθώς και στην δική της περίπτωση όπως και σε αυτή της Άννας – Μαρίας ο Τζέιμς αποκάλυψε δημόσια πράγματα που του είχαν εμπιστευτεί.

Οι δηλώσεις της Ρουμελιώτη για τον Καφετζή

«Νομίζω ότι τα παιδιά ξέρουν καλύτερα οπότε ότι και να πω εγώ μπορεί να είναι και λάθος. Επειδή ο Νίκος αναφέρθηκε σε εμένα, μπορώ να πω ότι ισχύει αυτό που είπε, το είχα πει και εγώ στο παρελθόν και βγήκα αληθινή. Ίσως ακόμα και τώρα να εμπιστευόμουν λάθος άτομα, μου έδωσε ένα μάθημα όλο αυτό. Από την ώρα που έκανε αυτό ο Τζέιμς του είχα εμπιστευτεί κάποια πράγματα, εκείνος τα έβγαλε στη φόρα…

Λογικό ο Νίκος να συνδέει την περίπτωσή μου με της Άννας Μαρίας γιατί και τα δυο είναι πολύ λεπτά και προσωπικά. Η Άννα – Μαρία απ΄ότι είδα δημοσίευσε μια φωτογραφία την ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών, θέλω να της πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο που βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να το κάνει, θέλει μεγάλα κότσια. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Νίκου ως προς τον Τζέιμς γιατί δεν ήθελε να αναπαραχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που είπε η ίδια η Άννα – Μαρία. Ο Τζέιμς δε ξέρω γιατί το έκανε, τι σκοπό μπορεί να είχε, μπορεί να του βγήκε και αυθόρμητα, να μην το σκέφτηκε και να μην το φίλτραρε σωστά.

Πίστευα ότι κάποια στιγμή – τα είχα πει και μέσα στο παιχνίδι – ότι ο Νίκος θα καταλάβει κάποια πράγματα και χαίρομαι που τα κατάλαβε έστω και αργά. Αισθάνομαι λίγο δικαιωμένη γιατί η εικόνα που είχε βγει προς τα έξω ειδικά για τον Σάκη, δεν ήταν κάτι που τον αντιπροσώπευε και όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί από τον Τζέιμς φάνηκε ότι δεν ήταν αλήθεια».

Η δημόσια συγγνώμη του Τζέιμς στην Άννα Μαρία Βέλλη - "Βγήκα με καλή πρόθεση αλλά..."

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) ο Τζέιμς Καφετζής και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για το τέλος της φιλίας του με τον Τζέιμς αλλά και για το γεγονός πως βγήκε και μίλησε για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Τζέιμς, αρκετά θλιμμένος, ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Μαρία ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε την απογοήτευση και ενόχλησή του για όλα αυτά που άκουσε από τον Νίκο.

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό.

Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» κατέληξε ο Τζέιμς.