"Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών" - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ανδρέα Γεωργίου

"Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS είναι η σημερινή (1/12) και ανάμεσα στα άτομα που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι και ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας έχει μιλήσει για τη δική του τραγική ιστορία καθώς ο ίδιος έχασε τη μητέρα του από AIDS όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

Η εξομολόγηση του Γεωργίου για την απώλεια της μητέρας του από AIDS

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας.

Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου. Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ενώ πρόσφατα είχε χάσει ακόμα ένα δικό του άτομο.

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς αναφέρθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ηθοποιός έχασε τον πατέρα του το 2013, και έτσι σήμερα θέλησε να τον θυμηθεί με μία ιδιαίτερη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ανέβασε λοιπόν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και στην λεζάντα εξέφρασε πόσο πολύ του λείπει ο πατέρας του, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». Τι συμβαίνει ωστόσο με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου; Δείτε εδώ.

Ανδρέας Γεωργίου πατέρας