Μελίνα Μακρή: Τόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της - "Είμαι 6,5 μηνών! Έχω πάρει..."

"Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελίνα Μακρή: Τόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της -

H Μελίνα Μακρή μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε φυσικά στην εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι, ενώ φανέρωσε και τα κιλά που έχει πάρει!

Οι δηλώσεις της Μακρή για την εγκυμοσύνη της

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία. Έμαθα το φύλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι.

Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυροειδή, χασιμότο, δίνω αγώνα με τα κιλά. Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια… Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης.

Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε. Ήμουν πολύ ντροπαλή και κλειστή ως χαρακτήρας και φαινόμουν εύκολος στόχος».

Άκρως εντυπωσιακό το δωμάτιο του παιδιού της - Οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν γίνει μητέρα

Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι όπως είναι λογικό ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον ερχομό του παιδιού της.

Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της παραχώρησαν πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου ενημερώθηκαν εκείνη την στιγμή για το φύλο του μωρού που περιμένουν. Αναμφίβολα, εκείνη η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική.

Να τονίσουμε πως η ίδια έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του παιδιού της. Βέβαια, είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τις νέες της αγορές στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.