Άφησαν την Ελλάδα Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη - Μαζί και οι 2 τους κόρες

Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με το δεύτερο μέλος της οικογένειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφησαν την Ελλάδα Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη - Μαζί και οι 2 τους κόρες

Είναι γνωστό πως ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια και πως πάντα παίρνουν μαζί και τα παιδιά τους.

Η όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια λοιπόν λίγο μετά την βάφτιση των κοριτσιών τους άφησε για ακόμη μια φορά την Ελλάδα, μάζεψαν τα πράγματα τους και ανέβηκαν στο αεροπλάνο!

"Την κάναμε! Με δύο μωρά και δύο καρότσια το λες και μετακόμιση! #happytraveller #familytravel Ξεκινήσαμε και κουίζ. Μπορείτε να μαντέψετε που πάμε;

Tip: είναι μέρος με ζεστη ότι πρέπει για ξεχειμώνιασμα και για να πάρουμε λίγη βιταμίνη D!" έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής αφήνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να μαντέψουν ποιος είναι ο προορισμός τους.

Πρόκειται μάλιστα για εξωτικό προορισμό με τροπικό κλίμα και παραδεισένιες παραλίες.

Φωτογραφία από το ταξίδι Μπλέτσα - Αστέρη

Μπλέτσας και Αστέρη ταξίδι

Happy Traveller: Το τρυφερό τρέιλερ του Ευτύχη Μπλέτσα με τα παιδιά του

Για 7η συνεχόμενη σεζόν επιστρέφει ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από την εκπομπή του «Happy Traveller». Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται και πάλι να ταξιδέψει σε νέους προορισμούς όπου θα έχουμε την δυνατότητα να τον βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μαζί με τον Ευτύχη Μπλέτσα θα είναι και η αγαπημένη του, Ηλέκτρα Αστέρη. Μάλιστα έχει βγει επίσημα πλέον και το νέο τρέιλερ για το 2021-21 του Happy Treveller. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα απόσπασμα το οποίο περιέχει μαγικές στιγμές.

Στο τρέιλερ για τη νέα σεζόν του Happy Traveler βλέπουμε πλάνα και από τα παιδιά του ζευγαριού, μέσα από τα πρώτα τους οικογενειακά ταξίδι. Μάλιστα ο παρουσιαστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουμε δώσει μια υπόσχεσης, πως χρόνο με τον χρόνο, εμείς θα συνεχίσουμε να σας ταξιδεύουμε και όσο αλλάζουν οι συνθήκες, αυτή η υπόσχεση για τα βήματα που κάνουμε μαζί, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.