Μαρία Κορινθίου για #metoo: «Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο»

«Κάποιες καταγγελίες τις ξέραμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου για #metoo: «Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Κορινθίου μετά από την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που τρέφει απέναντι στον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Η πρώτη μου γνωριμία με τον Γιάννη έγινε στην Κύπρο το 2008. Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυθόρμητα και καρμικά. Η αυθεντικότητα και η ντομπροσύνη του Γιάννη με τράβηξε. Είναι παλικάρι, είναι ένα γνήσιο αρσενικό.

Δεν υπάρχει κάτι μαγικό ή φίλτρο για τη σχέση. Το πρωταρχικό είναι να υπάρχει πολλή αγάπη. 14 χρόνια φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει και η καθημερινότητα.

Όταν αγαπάς πραγματικά και σέβεσαι, και εκτιμάς, και θαυμάζεις, και επιμένεις, οπότε όλα αυτά στοιχεία είναι αυτά που σε κάνουν να είσαι μια γροθιά με τον άνθρωπό σου.

Κάποιες καταγγελίες του metoo τις ξέραμε, λεπτομερώς δεν τα ξέραμε. Καιρός ήταν κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνεια. Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο. Τέτοιου τύπου, τόσο hardcore, όχι, όχι τόσο έντονο όσο στις καταγγελίες των συναδέλφων».

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου για την επίθεση που δέχτηκε για την πόζα δίπλα από την Παναγία

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, αναφέρθηκε στον χαμό που είχε επικρατήσει και στην επίθεση που δέχτηκε στα social media λόγω μιας φωτογραφίας της όπου είχε ποζάρει δίπλα από μια εικόνα της Παναγίας.

«Έγινε ντόρος κι ήμουν talk of the town για δύο ημέρες. Είχα κάνει μια φωτογράφιση για την σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Σε μία μεριά υπήρχε μία τοιχογραφία της Μαντόνα, η εικόνα της Καθολικής Παναγίας. Μια ζωγραφιά, που δεν είχε σταυρούς κι ούτε ήταν διαβασμένη. Πιάστηκαν από αυτήν την εικόνα, μου έλεγαν ντροπή κι ότι πάλι είμαι γυμνή» δήλωσε.

«Θα κατακριθώ επειδή έχω και πλούσιο ντεκολτέ. Τι να κάνουμε αυτή είναι η εικόνα μου. Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος για να το πω ωμά. Κι εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα θεία κι αδυναμία στην Παναγία. Δεν ήμουν μέσα σε εκκλησία για να το καταλάβω, ήμουν σε μία καφετέρια», συμπλήρωσε.