Αγγελική Ηλιάδη: Ο διευθυντής του Τζανείου νοσοκομείου δήλωσε πως ο πατέρας της "ήταν μη εμβολιασμένος"

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε για τα αίτια θανάτου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Ο διευθυντής του Τζανείου νοσοκομείου δήλωσε πως ο πατέρας της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την γνωστή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη καθώς χρειάστηκε να φύγει άρον άρον από το ριάλιτι όπου συμμετέχει μετά από την δυσάρεστη είδηση που έμαθε πως έφυγε από την ζωή ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από την ζωή καθώς έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, ο κ. Αθανάσιος ο οποίος είναι διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου νοσοκομείου δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή T-Live όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA:

«Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς ο άνθρωπος. Ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για κορωνοϊό, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο. Δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid.

Δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, έπαιρνε και φάρμακα λόγω ενός αυτοάνοσου, αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής».

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του πατέρα της Ηλιάδη

Ξέσπασε ο αδερφός της για τον θάνατο του πατέρα τους - "Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού"

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελιδή Ηλιάδη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Ο αδερφός της τραγουδίστριας θέλησε να τον αποχαιρετήσει, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει. Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σιγουρά η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό…

Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια, άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικό τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού…

Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…».

Ξέσπασε ο αδερφός της Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα τους